Winkelwagen

Wiko Tommy

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Tommy hoesjes ✔ Gratis verzonden ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Wiko Tommy

De Wiko Tommy is de ideale smartphone voor de beginnende smartphonegebruiker. Deze telefoon heeft namelijk alles wat u van een smartphone mag verwachten. Denk hierbij aan het kleine 5 inch scherm en de 8 megapixel camera. Daarnaast is hij wel bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Als u dit toestel wilt beschermen tegen schade, schaft u een Wiko Tommy hoesje aan.


Langer mee

Met een Wiko Tommy hoesje zal uw telefoon een stuk langer meegaan. In het dagelijks leven liggen er namelijk veel gevaren op de loer. Als u het toestel per ongeluk uit uw handen laat glippen en hij hard op een stenen vloer valt, is de kans op blijvende schade aan het systeem groot. Ook als u even niet oplet en de telefoon ergens tegenaan stoot, bestaat de kans dat hij begint te haperen. Bescherm uw telefoon daarom met een Wiko Tommy hoesje. Deze zorgt ervoor dat de schade als gevolg van vallen en stoten minimaal blijft. Het hoesje vangt de hardste klappen op, zodat u niet hoeft te vrezen dat uw toestel op tilt slaat.


Langer mooi

Met een Wiko Tommy hoesje blijft uw telefoon niet alleen gevrijwaard van val- en stootschade aan het systeem, maar zal hij er ook langer mooi uitzien. Een Wiko Tommy hoesje beschermt namelijk tegen ontsierende gebruiksschade zoals:

  • Schade aan de behuizing
  • Krassen in het scherm
  • Barsten in het scherm

Dit betekent dus dat uw telefoon er langer als nieuw uit blijft zien als u hem beschermt met een Wiko Tommy hoesje.

Indien u een Wiko Tommy hoesje aanschaft dat het scherm vrijlaat, is het aan te raden om ook een screenprotector aan te schaffen. Met deze dunne folie, die makkelijk over het scherm is te plakken, voorkomt u namelijk dat het scherm krassen oploopt.


Een geschikt hoesje voor iedereen

U past het presteren van uw toestel helemaal aan uw eigen wensen aan. U downloadt de handigste apps en stelt een leuke achtergrond in. Waarom zou u dan ook niet het uiterlijk met een Wiko Tommy hoesje aan uw wensen aanpassen? Smartphonehoesjes.nl biedt hoesjes in vele soorten design, materialen en kleuren. Hierdoor vindt iedereen een geschikt Wiko Tommy hoesje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Tommy hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Tommy hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Sunny accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Highway 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Rainbow hoesjes
Bekijk de Wiko Robby hoesjes