Winkelwagen

Wiko Wax

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Wax hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Wiko Wax

Met de Wiko Wax heeft u een echte selfiesmartphone in handen! U schiet uw selfies namelijk in een hoger aantal megapixel dan bij de gewone foto’s die u maakt. De frontcam is uitgerust met 8 megapixel, de achterste camera met 5 megapixel. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een super snelle quad-core processor, het besturingssysteem van Android 4.3 en is het toestel ontworpen met een beeldscherm ter grootte van 4.7 inch. Houd uw telefoon zo lang mogelijk mooi en voorzie uw Wiko op tijd van een Wiko Wax hoesje.


Bescherming op één

Smartphonebescherming staat bij het Wiko Wax hoesje hoog op het prioriteitenlijstje. Het hoesje keert zich tegen iedere vorm van schade en beschermt uw telefoon optimaal. Dankzij de goede bescherming brengt het Wiko Wax hoesje tevens een beetje rust met zich mee en u kunt de zorg over uw telefoon uit handen geven. Zorg er wel voor dat u consequent gebruik maakt van de hoes om het resultaat te optimaliseren en uw telefoon zo lang mogelijk mooi te houden.


De looks op twee

Het Wiko Wax hoesje heeft nog veel meer voor u in petto, dan enkel de bescherming. U gebruikt de hoes namelijk ook om uw telefoon van een nieuwe look te voorzien, het standaard design op te leuken of om uw telefoon uniek te maken. Wat de achterliggende reden ook is, het design, het printje en de kleur bepaalt u helemaal zelf. U doet dit aan de hand van uw eigen stijl, uw voorkeuren of misschien wel vereisten. Deze laatste heeft voornamelijk betrekking op de werkvloer, wanneer er van u wordt verwacht om representatief voor de dag te komen. Hul uw smartphone in een professioneel en zakelijk Wiko Wax hoesje en voldoe aan de eisen van het werk.


Multifunctionaliteit op drie

Multifunctionaliteit speelt ook een belangrijke rol bij het Wiko Wax hoesje. Zo gebruikt u diverse soorten hoesjes tevens als een standaard voor uw toestel, als opbergruimte voor uw belangrijkste pasjes en als een veilig vervoermiddel voor uw telefoon.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Wax hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Wax hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Wax accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Lenny hoesjes
Bekijk de Wiko Kite hoesjes
Bekijk de Wiko Jimmy hoesjes