Winkelwagen

Wiko Wim Lite

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Wim Lite hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Wiko Wim Lite

Met de Wiko Wim Lite heeft Wiko een onvoorstelbaar betaalbare smartphone op de markt gebracht. Het toestel draait op Android 7.1 en is uitgerust met een 2.2 Ghz Octa-core processor. Met de 13 megapixel camera kunt u altijd en overal mooie foto's maken. Ondanks al deze geweldige specificaties is het toestel lekker licht en compact gebleven. Als u het beste met uw telefoon voor hebt, gebruikt u een Wiko Wim Lite hoesje. Deze is namelijk minstens zo betaalbaar.


De beste bescherming

U wilt zo lang mogelijk van uw telefoon genieten. Kies daarom voor een Wiko Wim Lite hoesje. Hiermee ziet de telefoon er langer als nieuw uit. Daarnaast beschermt een case tegen beschadigingen die het op kan lopen als uw telefoon per ongeluk valt of met een scherp voorwerp in aanraking komt. Met een Wiko Wim Lite hoesje is uw telefoon beschermd tegen kras- en valschade.

Een hoesje doet echter meer. Zonder hoesje nestelt vuil zich al gauw in de randjes van de telefoon. Ook de camera kan vol met stof komen te zitten. Met een Wiko Wim Lite hoesje voorkomt u dit. Het hoesje beschermt uw telefoon en houdt deze schoon waardoor u langer met uw waardevolle bezit kunt doen.


Binnen- en buitenkant

Naast de buitenkant van de telefoon beschermt een Wiko Wim Lite hoesje ook de binnenkant van het toestel. U moet er toch niet aan denken dat uw telefoon begint te haperen nadat u het ergens tegen aan heeft gestoten? U bent dan namelijk niet alleen uw telefoon kwijt, maar ook alle gedownloade apps en alle opgeslagen nummers en berichten. Voorkom deze ellende en investeer vandaag nog in een Wiko Wim Lite hoesje.


Een geschikt Wiko Wim Lite hoesje voor iedereen

Een smartphonehoesje levert de beste bescherming én verfraait uw telefoon. Een smartphone is persoonlijk. Met een hoesje kunt u uw smartphone het uiterlijk geven dat ú wilt. Door het ruime aanbod Wiko Wim Lite hoesjes is er voor iedereen een geschikt hoesje. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strak hardcase hoesje of juist een vrolijk siliconen hoesje. Bekijk het aanbod en kies uw ideale hoesje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Wim Lite hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Wim Lite hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Wim Lite accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Kite hoesjes
Bekijk de Wiko Robby hoesjes
Bekijk de Wiko Lenny hoesjes