Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Wim accessoires ✔ Geen verzendkosten ✔ Veilig betalen ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.


Een accessoire voor uw Wiko Wim

Wanneer u op zoek bent naar een smartphone met prima kwaliteiten waarvoor u niet de hoofdprijs hoeft te betalen, komt u vanzelf uit bij de Wiko Wim. Dit toestel beschikt over een krachtige accu, een ruime interne opslagcapaciteit en is voorzien van een ragscherpe camera. Ook het uiterlijk van de smartphone laat niets te wensen over: versterk zijn moderne look en combineer deze met bijpassende Wiko Wim accessoires. Wilt u het beste uit dit toptoestel halen? U gebruikt alle handige specs van deze gadget optimaal door te kiezen voor een accessoire voor uw Wiko Wim.


Ga vervuiling tegen

Uw smartphone is een gadget die waarschijnlijk intensief gebruikt wordt. Vooral wanneer u gebruik maakt van handige gadgets of Wiko Wim accessoires. In de loop der tijd brengt dit als gevolg met zich mee dat uw smartphone steeds verder zal vervuilen: het display wordt slechter leesbaar door vette vingerafdrukken en er kunnen vlekken op de behuizing ontstaan. Met de cleaning-set als accessoire voor uw Wiko Wim is dit probleem eenvoudig op te lossen en verdwijnt vuil als sneeuw voor de zon. Door te kiezen voor een stylus pen als Wiko Wim accessoire voorkomt u dergelijk vuil op uw scherm helemaal én bedient u uw touchscreen veel preciezer.


Gemakkelijk typen

Het typen van korte teksten vormt vaak geen enkel probleem op een smartphone, maar zodra het gaat om langere stukken, wordt uw touchscreen minder comfortabel. Een toetsenbord als accessoire voor uw Wiko Wim biedt hier de oplossing. Middels Bluetooth maakt u gemakkelijk verbinding waarna u beschikking heeft over een QWERTY-toetsenbord. Deze Wiko Wim accessoire zorgt er dus voor dat u blijft profiteren van de kwaliteiten van uw telefoon, terwijl het typen van teksten vele malen makkelijker gaat. Een compacte vouwbare variant is de perfecte accessoire voor uw Wiko Wim voor onderweg in de trein of noodgevallen op kantoor.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Wim accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Wiko Wim accessoire ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Wiko Ozzy accessoires
Bekijk de Wiko Tommy accessoires
Bekijk de Wiko Jerry accessoires