0

Huawei Ascend G525

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Ascend G525 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Huawei Ascend G525

Met de Huawei Ascend G525 kunt u gezien worden. Naast de goede specificaties zoals het scherpe 4.5 inch scherm en de quad-core processor, valt deze telefoon op door het strakke design. Indien u zo lang mogelijk van dit toestel wilt genieten, kiest u voor een beschermend Huawei Ascend G525 hoesje.


Uw smartphone gaat langer mee met een Huawei Ascend G525 hoesje

U wilt toch voorkomen dat uw telefoon na een enkele val helemaal total-loss is? Helaas komt dit maar al te vaak voor. Omdat telefoons tegelijkertijd steeds dunner worden en er steeds modernere techniek in is verwerkt, zijn zij erg kwetsbaar voor valschade. Kies daarom voor een hoesje voor uw Huawei Ascend G525. De cover vangt bij vallen de hardste klappen op zodat uw toestel niet snel schade zal oplopen.


Bescherm uw camera

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de fraaie camera van uw smartphone. Met een Huawei Ascend G525 hoesje beschermt u ook de kwetsbare lens van uw camera. Zonder bescherming kan de lens krassen oplopen en ook kan er stof of vuil in de camera terechtkomen. Met een Huawei Ascend G525 cover zult u dus veel langer mooie en haarscherpe foto's kunnen blijven maken.


Geniet van het uiterlijk van uw telefoon

Eén van de grootste pluspunten van de Ascend G525 is het zeer fraaie design. Het zou zonde zijn als deze door gebruik schade zal oplopen. Met een beschermend hoesje voor uw Huawei Ascend G525 zorgt u ervoor dat uw toestel er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien. Zo zullen de randjes minder snel afkalven en zal het scherm minder snel krassen indien u uw toestel beschermt met een hoesje.

Indien u een Huawei Ascend G525 hoesje kiest dat het scherm openlaat, is het verstandig om ook een screenprotector te bestellen. Deze dunne folie is eenvoudig op het scherm te plakken en zorgt ervoor dat uw scherm niet krast als het in aanraking komt met een scherp voorwerp.

U kunt het uiterlijk van uw telefoon ook customizen met een Huawei Ascend G525 cover. Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u een groot aanbod hoesjes voor deze smartphone. Er is keuze uit verschillende materialen, designs en kleuren, zodat u altijd een Huawei Ascend G525 hoesje vindt dat helemaal aan uw wensen voldoet.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Ascend G525 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Ascend G525 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Ascend G525 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei Ascend Y300 hoesjes
Bekijk de Huawei Ascend G510 hoesjes
Bekijk de Huawei Ascend P6 hoesjes