Het voorjaar staat voor de deur! Ontvang nu 15% korting op alle jouw fleurige items met code: SPRING. Bekijk actie

Dit zijn wij

Sinds de oprichting in 2011 is Smartphonehoesjes.nl in korte tijd uitgegroeid tot de grootste aanbieder van smartphone- en tabletaccessoires in de consumentenmarkt. In 2013 heeft Smartphonehoesjes.nl zeer succesvol de zakelijke markt betreden, dankzij het unieke assortiment van ruim 35.000 kwaliteitsproducten.

Dankzij onze marktkennis en zorgvuldig opgebouwde leveranciersnetwerk kunnen wij adequaat inspelen op ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen wij snel een passende oplossing bieden aan uw eindgebruiker. Door middel van diverse IT-koppelingen zijn wij ook in staat onze partners op IT-gebied volledig te ontzorgen.

Wat kun je van ons verwachten?

Als zakelijke partner streven wij ernaar om uw vraag met onze totaaloplossing te beantwoorden: wij nemen het gehele proces voor u uit handen, terwijl u altijd de eindcontrole houdt. Van ontwerp tot productie en van IT-koppeling tot voorraadbeheer. Wanneer u kiest voor Brandcommerce, is Leusden de enige locatie waar u heen hoeft om alles van A tot Z te regelen.

Als marktleider van de Nederlandse en Belgische consumentenmarkt weten wij precies wat de behoefte van de eindgebruiker is. Ons white label is van hoge kwaliteit en het uitgebreide assortiment heeft lage inkoopkosten. Ook bieden wij de mogelijkheid de gemiddelde verkoopprijs te verhogen én hanteren wij lage voorraadwaarden. Kortom, een hoge marge is gegarandeerd.

Quality & Service

De materialen die wij gebruiken zijn voorzien van het REACH-certificaat: Registratie, Evaluatie, Autorisatie en Restrictie ten aanzien van Chemische stoffen. Dit houdt in dat alle producten aanzienlijk minder dan de toegestane hoeveelheid chemische stoffen bevatten en daardoor 100% veilig zijn.

IT Knowledge

Wij bieden u inzicht in statistieken, complete rapportages en elektronische koppelingen zoals OneTrail. Met behulp van geavanceerde sales forecasting-algoritmes, inventory optimisation en safety stock prediction, berekenen en herkennen wij markttrends, waardoor wij u altijd passende en actuele producten aanbieden.

Fast Flexible

Alles gebeurt bij ons in-house, van design tot productie en logobedruk- king. Hierdoor zijn wij uiterst flexibel en opereren we volledig onafhankelijk. Op deze manier leveren wij een op maat gemaakt product voor iedere unieke vraag, binnen het gewenste tijdsframe.

Free Delivery

Waar veel partijen de verzendkosten doorberekenen aan hun klanten, hanteert Smartphonehoesjes Zakelijk áltijd gratis verzending. Onze partners betalen uitsluitend voor de producten, de rest verzorgen wij. Dus of u nu één of duizend hoesjes bij ons afneemt: de verzendkosten zijn altijd voor onze rekening.

Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code WJDNB5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.