Dit zijn wij

Brand Commerce is onderdeel van M&M e-commerce, bekend van de consumenten webshop Smartphonehoesjes.nl

Sinds de oprichting in 2011 zijn wij snel uitgegroeid tot de grootste aanbieder van smartphone, tablet en laptop accessoires. In 2013 werd de zakelijke markt betreden, wat leidde tot een groot succes dankzij het unieke en zeer uitgebreide assortiment.

Dankzij onze marktkennis en uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen we adequaat inspelen op de ontwikkelingen in de bewegelijke markt van accessoires. Hierdoor staan wij altijd voor u klaar om snel een gewenste oplossing te bieden aan uw eindgebruiker.

Door middel van diverse IT-koppelingen met o.a. Onetrail, TPN, XML koppeling en mogelijkheid tot een SOAP koppeling, zijn we in staat om onze partners op IT-gebied volledig te ontzorgen.

Wat hebben wij u te bieden:

  • Uniek en zeer uitgebreid assortiment 
  • Unieke en vernieuwde retail concepten voor onze partners
  • Veel ervaring in maatwerkprocessen en bedrukkingen
  • Diverse IT-koppelingen zoals Onetrail, XML datafeeds en SOAP koppeling
  • Groot netwerk aan fabrikanten, leveranciers en drukkerijen
  • Snelle levering : Orders vóór 18:00 uur besteld betekent de volgende dag in huis 
  • Gebruiksvriendelijke online webshop
  • Persoonlijke accountmanager die altijd voor u klaar staat
  • Dropshipment

Quality & Service

De materialen die wij gebruiken zijn voorzien van het REACH-certificaat: Registratie, Evaluatie, Autorisatie en Restrictie ten aanzien van Chemische stoffen. Dit houdt in dat alle producten aanzienlijk minder dan de toegestane hoeveelheid chemische stoffen bevatten en daardoor 100% veilig zijn.

IT Knowledge

Wij bieden u inzicht in statistieken, complete rapportages en elektronische koppelingen zoals OneTrail. Met behulp van geavanceerde sales forecasting-algoritmes, inventory optimisation en safety stock prediction, berekenen en herkennen wij markttrends, waardoor wij u altijd passende en actuele producten aanbieden.

Fast Flexible

Alles gebeurt bij ons in-house, van design tot productie en logobedruk- king. Hierdoor zijn wij uiterst flexibel en opereren we volledig onafhankelijk. Op deze manier leveren wij een op maat gemaakt product voor iedere unieke vraag, binnen het gewenste tijdsframe.

Free Delivery

Waar veel partijen de verzendkosten doorberekenen aan hun klanten, hanteert Smartphonehoesjes Zakelijk áltijd gratis verzending. Onze partners betalen uitsluitend voor de producten, de rest verzorgen wij. Dus of u nu één of duizend hoesjes bij ons afneemt: de verzendkosten zijn altijd voor onze rekening.