Bluetooth speakers

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je bluetooth speakers voor ieders budget ✔ Hoge kwaliteit geluid ✔ Draadloos ✔ Zeer ruime accuduur ✔ Ideaal voor op reis.

 

Bluetooth speaker

Je luistert toch het liefst naar je eigen muziek? Hierbij komt een bluetooth speaker goed van pas. Als je jouw muziek met de mensen om je heen wilt delen, zul je merken dat de speaker van je telefoon niet heel hard kan en dat het geluid dat uit je smartphone komt bovendien niet heel zuiver is. Een speaker is in deze gevallen een uitkomst. Je kunt deze eenvoudig via bluetooth aan je smartphone linken, waarna je de muziek op je telefoon op hoog volume en in zuivere kwaliteit met iedereen om je heen kunt delen. Draadloze speakers zijn dus een perfecte gadget voor op feestjes.

 

Makkelijk mee te nemen

Omdat deze speaker werkt via bluetooth hoef je nooit te hoeven prutsen met kabeltjes en snoertjes. Je moet eenvoudigweg zorgen dat je telefoon zich in de buurt van de speaker bevindt en de rest gaat vanzelf. Door de sterke bluetooth ontvanger heeft de speaker een draadloos bereik van wel 10 meter. Bovendien werkt de bluetooth speaker op een accu, zodat je hem ook kunt meenemen naar plekken waar geen stopcontact in de buurt is. De gebruikstijd van de meeste speakers is ruim 8 uur, zodat je gegarandeerd de hele dag muziek bij je hebt. Met de speaker kun je dus ook van je favoriete muziek genieten als je een dagje naar het strand gaat, of in een park afspreekt met vrienden.

Ook als je op vakantie gaat, kan een bluetooth speaker een onmisbare accessoire zijn. Omdat je natuurlijk niet je stereo-installatie kunt meenemen op reis kan de speaker uitkomst bieden als je wel in goede kwaliteit wilt genieten van je muziek op de camping of in een hotel.

 

Helder geluid

Een speaker levert een verrassend goed en helder geluid en een diepe bas. Je zult je favoriete muziek dus in een betere kwaliteit kunnen beluisteren dan gewoon op je smartphone. Hiernaast kunnen draadloze speakers de muziek ook relatief hard afspelen. Dat betekent dat ook in een wat rumoerige omgeving, zoals in de buitenlucht of op een feestje, de bluetooth speaker hard genoeg kan om iedereen mee te laten genieten van de muziek op je smartphone.

Een bluetooth speaker is te gebruiken bij alle muziekdragers met bluetooth. Je kunt hem dus niet alleen gebruiken in combinatie met je smartphone, maar ook met je laptop of tablet. Een andere handige functionaliteit is de ingebouwde microfoon. Hiermee kun je via deze speaker ook handsfree bellen.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit je telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je bluetooth speaker wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Je kunt behalve draadloze speakers ook andere accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk alle Koptelefoons

Bekijk alle Opladers

Bekijk alle Oordopjes