Draadloze koptelefoons

26 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 2

26 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een draadloze of bluetooth koptelefoon

Muziek is een belangrijk onderdeel van veel mensen hun leven. Het zorgt voor ontspanning, afleiding, motivatie, concentratie en voor sommige mensen is het zelfs hun inkomstenbron. Het is tegenwoordig ook makkelijk om muziek te luisteren. Je pakt je telefoon erbij, gaat naar Spotify, klinkt een lijst aan die je leuk vindt en je kunt eindeloos genieten van muziek van over de hele wereld. Met de komst van draadloze koptelefoons en oortjes in het nog makkelijker geworden. Je telefoon hoeft alleen maar in de buurt te zijn van je koptelefoon en via bluetooth verbinden ze met elkaar. Geen vervelende kabel die in de weg zit, er kan niks meer in de knoop raken en natuurlijk ook geen kabel die kapot kan gaan. Kortom, een bluetooth koptelefoon brengt alleen maar voordelen met zich mee!

Voordelen van een bluetooth of draadloze koptelefoon

We luisteren vaak muziek terwijl we ook nog met iets anders bezig zijn. We reizen met het ov, zijn het werk of aan het studeren, maar natuurlijk ook tijdens het sporten is muziek onmisbaar. Helaas weten we daarom ook allemaal hoe vervelend het is om met een koptelefoon met kabel te sporten. Je moet je telefoon de hele tijd dichtbij houden, je blijft met de draad ergens achter hangen of de kabel raakt in de knoop. De irritaties blijven maar komen. Met een draadloze koptelefoon zijn al deze irritaties in één klap voorbij! Je zit nergens meer aan vast, kunt gewoon rondlopen en hoeft niet meer van tevoren de kabel uit de knoop te halen. Klinkt allemaal super toch? Wacht daarom niet langer en ga voor een bluetooth koptelefoon!

Verschillende koptelefoons die draadloos zijn

Het zal je waarschijnlijk niks verbazen, maar er zijn een aantal verschillende draadloze koptelefoons. Om te beginnen heb je een bluetooth koptelefoon die beschikt over noise cancelling. Dit is perfect als je graag muziek luistert als je studeert of werkt. Je hoort geen geluiden meer uit je omgeving en je wordt helemaal afgesloten. Hierdoor kun je in je cocon kruipen en je volledig focussen op je werk. Superhandig als je soms moeite hebt om je te concentreren. Daarnaast zijn er over ear koptelefoons die draadloos zijn. Bij dit type zit de gehele hoofdtelefoon over je oren heen. Er drukt dus niks tegen je oren aan en deze draadloze koptelefoons zijn wat groter van formaat. Ga je liever voor een kleiner formaat? Dan zijn de bluetooth on ear koptelefoons de beste keuze. De hoofdtelefoon is minder groot en valt minder op. Tevens zijn deze bluetooth headphones makkelijker op te bergen dan de over ear koptelefoons. Kortom, er is genoeg keuze voor iedereen!

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit je telefoon moet kunnen halen. U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je noise cancelling oortjes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al je telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve noise cancelling oordopjes ook andere accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk alle noise cancelling oortjes
Bekijk alle koptelefoons
Bekijk alle kinder koptelefoon