Winkelwagen

De smartphone is uitgegroeid tot ons meest persoonlijk bezit die vol staat met foto’s, video’s, berichten en overige waardevolle data. Uw eigen telefoonhoesje ontwerpen sluit hier perfect op aan en maakt uw toestel nóg persoonlijker. Wat is er leuker dan een telefoonhoesje met foto van een onvergetelijk moment of van een dierbaar persoon?

In een paar simpele stappen kunt u een eigen telefoonhoesje ontwerpen. Voor vrijwel alle soorten smartphones beschikbaar en supersnel geleverd. Een telefoonhoesje ontwerpen kan op verschillende manieren: u kunt zelf een soort hoesje en een kleur kiezen waarop u uw persoonlijke afbeelding laat bedrukken. Vind hieronder meer informatie over de verschillende soorten hoesjes en de materialen waarvan de hoesjes zijn gemaakt.

Soorten en materialen

De softcase (TPU)

De softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven. U kiest een zwart, wit of transparant hoesje waardoor de zijkanten zwart, wit of transparant worden.

Binnenkort beschikbaar

De bookcase

De bookcase is een booktype hoesje voorzien van een venster aan de voorkant of met pasruimte en bedekt zowel de voor- als achterkant van uw toestel. De voorkant klapt open van rechts naar links. Dit hoesje kan aan de achterkant rondom worden bedrukt waarbij de voorkant onbedrukt blijft. Het hoesje wordt uitsluitend geleverd in de kleur zwart.

Binnenkort beschikbaar

De booktype

De booktype is een gestikt hoesje met magneetsluiting en bedekt zowel de voor- als achterkant van uw toestel. Dit model klapt open van rechts naar links en heeft geen venster. De voorkant van het hoesje kan worden bedrukt en de binnenzijde biedt tevens ruimte voor 3 pasjes. Het hoesje wordt uitsluitend geleverd in de kleur zwart.

Binnenkort beschikbaar

Full print hardcase

De fullprint hardcase is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van stevig plastic en is nauwelijks flexibel maar zit strak om uw toestel heen. Dit hoesje kan rondom bedrukt worden waarbij ook de zijkanten bedrukt zijn. Uw favoriete design zit strak om uw toestel en loopt rondom door zodat er geen witte of zwarte vlakken zijn.

Binnenkort beschikbaar

De hardcase

De hardcase is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van stevig plastic en is nauwelijks flexibel maar zit strak om uw toestel heen. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven. U kiest een zwart, wit of transparant hoesje waardoor de zijkanten zwart, wit of transparant worden.


Bijzondere voorwaarden

  • Een telefoonhoesje met foto is een gepersonaliseerd product. Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.
  • Indien besteld en betaald voor 15:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.
  • U profiteert bij smartphonehoesjes.nl altijd van gratis verzending.

Zakelijk

Wilt u een grote bestelling gepersonaliseerde hoesjes plaatsen voor zakelijk gebruik voor uzelf of voor relaties? Stuur dan een mail naar zakelijk@smartphonehoesjes.nl en we maken een offerte voor u op maat.

Vragen?

Als u vragen heeft, bekijkt u dan eerst de veelgestelde vragen pagina over telefoonhoesjes ontwerpen. Vindt u hier geen antwoord op uw vraag? Neem contact op met onze klantenservice voor een direct antwoord op uw vraag.