Ontwerp je eigen hoesje of accessoire

Maak je unieke tablet-, telefoonhoesje of kaarthouder met onze ontwerptool. Kies een foto van een mooie herinnering en voeg je unieke tekst toe. In één minuut creëer je jouw eigen ontwerp. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

 

Telefoonhoesje ontwerpenTelefoonhoesje ontwerpenTelefoonhoesje ontwerpen

360° draaibare hoes ontwerpen

Ontwerp een unieke, gepersonaliseerde tablethoes! Kies een mooie foto uit en maak het design compleet met een print. De hoes kan worden neergezet als standaard en sluit middels een elastieken band.

Wireless Charger ontwerpen 

De lader beschikt over Qi technologie en heeft een output van 10 Watt. De lader hoeft alleen maar aangesloten te worden via de meegeleverde kabel en het opladen kan direct beginnen.


Bedruk je hoesje of accessoire bij Smartphonehoesjes.nl:

 Ontwerpen binnen 1 minuut

Haarscherpe kwaliteit

Uiterlijk de volgende werkdag verzonden

Ontwerpen kan al vanaf € 9,95

Gratis verzending


Ontwerp eenvoudig jouw product

1. Kies het product dat je wilt laten bedrukken

2. Selecteer je toestel

3.  Kies een foto en voeg je tekst toe

4. Bestel je originele ontwerp

5. Deel je hoesje op social media met de hashtag #DitBenIk 

 


Bijzondere voorwaarden

  • Een telefoonhoesje of andere accessoire met foto is een gepersonaliseerd product. Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.
  • Indien je op een werkdag hebt besteld en betaald, dan wordt jouw bestelling uiterlijk de eerstvolgende werkdag nog verzonden.
  • Je profiteert bij Smartphonehoesjes.nl altijd van gratis verzending.
  • Wij behouden ons het recht om bestellingen te weigeren waarvan de inhoud in strijd is met de Nederlandse wetgeving of waarvan de inhoud geweld of pornografische beelden bevat.

Zakelijk

Wil je een grote bestelling gepersonaliseerde producten plaatsen voor zakelijk gebruik voor jezelf of voor relaties? Stuur dan een mail naar [email protected] en we maken een offerte voor jou op maat.

Vragen?
Neem contact op met onze klantenservice voor een direct antwoord op jouw vraag.

Je eigen hoesje ontwerpen

Heb jij altijd al je eigen hoesje willen maken? Dan is dit je kans! Ontwerp je telefoonhoesje met een foto of met een mooi design. Je kunt hiermee ook een telefoonhoes maken met een opdruk die je nergens anders kunt vinden. Maar het meest bijzonder is toch het maken van een smartphonehoesje met je eigen foto. Zo kun je jouw hoesje personaliseren, of je moeder blij maken met een hoesje met een foto van jullie samen. Of verras je zus met een foto op haar hoesje van haar nieuwe kindje. Heb je een hechte vriendengroep en wil je voor iedereen een eigen hoesje personaliseren met een foto van jullie samen? Ook dat kan! Bij Smartphonehoesjes.nl kun je een hoesje laten bedrukken met wat jij maar wilt. Maak je eigen hoesje, wees uniek en creatief.

Begin direct met ontwerpen van jouw telefoonhoes.