Kobo Hoesjes & Accessoires

Het merk Kobo

Kobo is één van de grootste eReadingmerken ter wereld. Het merk is toegewijd aan onderzoek en technologie en staat altijd voorop bij de trends op het gebied van eReading. Ze zijn toegewijd aan het verbeteren van onze toestellen en zorgen altijd in vlekkeloze en tijdige productlanceringen. Kobo is toegewijd aan een plaatselijke ervaring op wereldwijde schaal. Daarom bieden zij eBooks aan in 68 talen. Kortom: Kobo is een uitstekend eBook merk en dat verdient natuurlijk een goede bescherming!

 

Een hoes voor jouw Kobo

Zo’n fijne Kobo eReader heeft natuurlijk een net zo fijne bescherming nodig. Daarvoor ben je bij Smartphonehoesjes.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor verschillende Kobo eReaders een hoesje in het assortiment. Je hebt hierin de keuze uit verschillende materialen: kunststof, (kunst)leder, textiel etc. Uiteraard in iedere kleur van de regenboog! 

Waar je ook nog keuze in hebt is het type hoesje, zo bescherm je met een bookcase of flipcase de voor - én achterkant van je apparaat en met een backcover alleen de achterkant. De hoesjes die wij in ons assortiment hebben zijn van verschillende merken, maar wij verkopen ook hoesjes van het merk Kobo zelf. 

 

Kobo accessoires hebben we ook!

Uiteraard hebben we ook accessoires voor een Kobo eReader in ons assortiment. Wat dacht je van een oplaadkabel of een powerbank? Zo komt je eReader nooit zonder stroom te zitten. Verder hebben we bijvoorbeeld popsockets in ons assortiment voor jouw Kobo eReader. Dit geeft je meer grip tijdens het gebruiken ervan. Veel succes met shoppen!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen. Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw Kobo eReader hoesje of accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden als je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.