Winkelwagen

Screenprotectors

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u screenprotectors vanaf €2,95 voor alle smartphones ✔ Voorkom krassen ✔ Geen vuil en stof ✔ Geen schittering in de zon


Een screenprotector aanbrengen in vier eenvoudige stappen

Het aanbrengen van een screenprotector kan zorgen voor een heleboel gepriegel. Als u de onderstaande doorneemt, kunt u de screenprotector zonder problemen op het scherm van uw telefoon aanbrengen.

 • Stap 1: U maakt het beeldscherm schoon met het bijgeleverde doekje.
   
 • Stap 2: Houd de screenprotector aan de zijkanten vast en verwijder de eerste folie
  Let op: Raak vanaf nu niet meer de onderkant van de screenprotector aan en dus alleen de zijkanten!
   
 • Stap 3: Plak de screenprotector op het scherm door de folie van binnen (het midden) naar buiten te bevestigen en het rustig op het scherm te wrijven.
   
 • Stap 4: Wrijf met het doekje de eventuele bubbels weg en verwijder de tweede folie.

Als u deze stappen hebt gevolgd is uw screenprotector goed aangebracht en is het scherm van uw telefoon optimaal beschermd.

Waarom een screenprotector voor uw telefoon?

Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone. De touchscreens waarmee smartphones zijn uitgerust, zijn in de afgelopen jaren steeds moderner geworden. De kwaliteit is bijna niet meer te vergelijken met de schermen die enkele jaren geleden nog volop bewondering oogstten. De keerzijde hiervan is dat zo’n modern scherm relatief snel beschadigt. Het is daarom raadzaam te kiezen voor een screenprotector om het scherm van uw telefoon zo goed mogelijk te beschermen.

Als u zo’n dure smartphone hebt dan is het logisch dat u zo lang mogelijk wilt genieten van het haarscherpe beeld. Niets is zo zonde als een scherm vol krassen. Foto’s en filmpjes zien er toch een stuk mooier uit op een krasvrij scherm. Kies daarom voor een screenprotector. Deze folie, gemaakt van een speciaal hiervoor ontwikkelde microvezel, beschermt het beeldscherm optimaal tegen krassen.

De screenprotector zorgt er bovendien voor dat het scherm niet vies wordt. Stof hecht zich niet aan de screenprotector en vuil veegt u zo weg, zonder hiermee het risico te lopen het scherm te beschadigen. Ook gaat een screenprotector schittering in het scherm tegen, waardoor u altijd optimaal beeld hebt.

Met een screenprotector wapent u zich dus tegen:

 • Krassen op het scherm
 • Viezigheid op het scherm
 • Schittering in het scherm

Voor alle telefoons

Smartphonehoesjes.nl biedt screenprotectors voor alle modellen telefoons. U ontvangt altijd een screenprotector die precies op uw telefoon past. Hierdoor is het met het blote oog bijna niet te zien dat uw telefoon beschermd is met een screenprotector. Daarbij laat de screenprotector geen (lijm)resten achter als u deze weer van uw telefoon verwijdert.


Bekijk de Stylus pennen
Bekijk de Houders
Bekijk de Selfie sticks