Screenprotectors

1302 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
  • Dezelfde dag verzonden *
  • Keuze uit ruim 20.000 producten
  • We've got you covered!
  • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 55

1302 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je screenprotectors vanaf €2,95 voor alle smartphones ✔ Voorkom krassen ✔ Geen vuil en stof ✔ Geen schittering in de zon.

Screenprotector aanbrengen in vier eenvoudige stappen

Het aanbrengen van een screenprotector kan zorgen voor een heleboel gepriegel. Als je onderstaand stappenplan doorneemt, kan je de screenprotector plaatsen zonder problemen op het scherm van je telefoon aanbrengen. Bekijk ook onze video voor het juiste aanbrengen van je screenprotector.

 • Stap 1: Je maakt het beeldscherm schoon met het bijgeleverde doekje.
 • Stap 2: Houd de screenprotector aan de zijkanten vast en verwijder de eerste folie.
  Let op: Raak vanaf nu niet meer de onderkant van de screenprotector aan en dus alleen de zijkanten!
 • Stap 3: Plak de screenprotector op het scherm door de folie van binnen (het midden) naar buiten te bevestigen en het rustig op het scherm te wrijven.
 • Stap 4: Wrijf met het doekje de eventuele bubbels weg en verwijder de tweede folie.

Als je deze stappen hebt gevolgd is je screenprotector goed aangebracht en is het scherm van je telefoon optimaal beschermd tegen krassen.

Bescherming voor je scherm, waarom is dat nodig?

Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone. Natuurlijk kan je een groot gedeelte van je smartphone beschermen met een telefoonhoesje, maar het scherm blijft dan nog steeds krasgevoelig. De touchscreens waarmee smartphones zijn uitgerust, zijn in de afgelopen jaren steeds moderner geworden. De kwaliteit is bijna niet meer te vergelijken met de schermen die enkele jaren geleden nog volop bewondering oogstten. De keerzijde hiervan is dat zo’n modern scherm relatief snel beschadigt. Het is daarom verstandig om je smartphone te beschermen met de juiste beschermfolie of screenprotector.

 

Screenprotector kopen? Dit zijn de soorten!

Screenprotectors zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en worden op maat gemaakt voor elke smartphone. Je kunt kiezen voor een glass screenprotector of een variant gemaakt van beschermfolie. Ook de coating van de screenprotector kan verschillen. Zo is er een privacy screen protector of een anti-fingerprint screenprotector. Een privacy screen protector zorgt ervoor dat je beeldscherm alleen recht van voren goed te lezen is. Ideaal als je bang bent dat er mensen met je meelezen. Houd je niet van vieze vingerafdrukken op je scherm? Dan kan je het beste een anti-fingerprint screenprotector kopen.

 

Screenprotectors van beschermfolie

Je bent op zoek naar bescherming voor het beeldscherm van je telefoon, maar wilt hier niet teveel geld aan kwijt zijn. In zo’n geval kies je voor een screenprotector van folie. Deze beschermfolie is gemaakt van een speciaal soort microvezel waar geen krassen doorheen kunnen komen. Ideaal als je je sleutelbos en telefoon vaak bij elkaar hebt liggen.

 

Glass screenprotector

Naast een screenprotector van folie is het ook mogelijk te kiezen voor een glas protector variant. Zoals de naam het al zegt is deze variant screenprotector gemaakt van glas. Wanneer je jouw toestel laat vallen zal altijd eerst het glas van de screenprotector breken voordat je scherm kans op beschadiging heeft. Je hebt dus een solide beschermlaag op je scherm, waardoor de kans op schade nihil is geworden. Glass screen protectors zijn verdeeld in hardheidsschalen van 1 tot 10, die zijn af te lezen aan het cijfertje voor de H. Normaal glas heeft een hardheid van 6H en de meeste glazen screenprotectors hebben een hardheid van 9H. Ze zijn daarmee dus extra sterk en bieden een uitstekende bescherming. Het nadeel van een glas screenprotector is de prijs. Ze zijn namelijk wel wat prijziger dan een screenprotector van folie.

 

Krasvrij scherm dankzij je screenprotector

Als je een dure smartphone hebt dan is het logisch dat je zo lang mogelijk wil genieten van het haarscherpe beeld. Niets is zo zonde als een scherm vol krassen. Foto’s en filmpjes zien er toch een stuk mooier uit op een krasvrij scherm. Kies daarom voor een screen protector in een variant die voor jou het meest passend is en weeg de voor- en nadelen van een glazen screenprotector en eentje van folie goed tegen elkaar af.

Naast de bescherming van je beeldscherm, zorgt een beschermglas er ook voor dat het scherm niet vies wordt. Stof hecht zich niet aan de screenprotector en vuil veeg je zo weg, zonder hiermee het risico te lopen het scherm te beschadigen. Ook gaat een screenprotector schittering in het scherm tegen, waardoor je altijd optimaal beeld hebt. Zelfs als de screenprotector van glas is, zul je niets meer merken van schittering door de zon.

Met een screenprotector voorkom je:

 • Krassen op het scherm
 • Viezigheid op het scherm
 • Schittering in het scherm

 

Beste screenprotector voor jouw toestel

Wil je jouw toestel absoluut de beste bescherming bieden? Dan is de glass screenprotector de beste keuze. Deze beschermlaag voorkomt iedere vorm van een krasschade en kan meer tegen een stootje dan een goedkopere beschermfolie. Mocht je over enkele jaren je oude toestel willen inruilen voor een nieuwe, dan levert een onbeschadigd toestel veel meer op, dan een toestel met krassschade. Voor elke telefoon is er een passend, op maat gemaakte glass protector beschikbaar. Dus ook als je op zoek bent naar een screenprotector voor de iPhone 12 of de Samsung Galaxy S20.

 

Voor alle telefoons een screenprotector op maat

Smartphonehoesjes.nl biedt diverse soorten screenprotectors aan voor alle modellen telefoons. Je ontvangt altijd een screenprotector die precies op je telefoon past. Hierdoor is het met het blote oog bijna niet te zien dat je telefoon beschermd is met een screenprotector. Daarbij laat een beschermglas geen (lijm)resten achter als je deze weer van je telefoon verwijderd.


Bekijk de Stylus pennen
Bekijk de Houders
Bekijk de Selfie sticks