Magneet telefoonhouder

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Spigen Car Mount MagFit Car Holder MagSafe - Wit
  Spigen Car Mount MagFit Car Holder MagSafe - Wit
  Waardering:
    100%
  € 34,99
  Op voorraad
Pagina 1 van 1

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod aan magneet telefoonhouders ✔ Geen verzendkosten ✔ Online afrekenen ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

Een magneet telefoonhouder voor uw smartphone

Een telefoonhouder is de uitkomst voor iedere smartphone gebruiker. Het is niet altijd even handig bij de verschillende activiteiten om uw smartphone in uw handen te houden en een telefoonhouder biedt dan ook nodige hulp voor vrije handen. Met een magneet telefoonhouder kunt u niet alleen uw smartphone neerzetten of ophangen, maar blijft het toestel ook nog eens vanzelf hangen. De houder bevestigt u op een plek waar u voldoende zicht heeft en het toestel kunt u hier simpelweg voor houden en deze klikt vanzelf vast. Uiteraard wordt de magneet telefoonhouder geleverd met een zelfklevende magnetische metalen plaat, welke u aan de achterkant van uw smartphone kunt bevestigen. Comfortabel en handig!

 

Een telefoonhouder voor in de auto met magneet

Een magneet telefoonhouder is tegenwoordig een veel voorkomende vorm van telefoonhouders. Deze variant is vooral erg populair in de auto. U kunt de telefoonhouder aan het ventilatierooster in het midden of naast het stuur hangen en vervolgens bij iedere autorit uw smartphone er snel en makkelijk tegenaan hangen. Door uw smartphone in een telefoonhouder te bevestigen blijven uw handen vrij om het stuur te besturen en kunt u uw aandacht op de weg houden. Tegelijkertijd kunt u bepaalde handelingen op uw smartphone uitvoeren, welke niet te veel aandacht opeisen. Zo wordt een smartphone veel gebruikt als navigatie, dit is ideaal tijdens een autorit. Door de magneet telefoonhouder op een goede positie te hangen, kunt u veilig de navigatie volgen naar uw bestemming. Een ander veel voorkomende handeling is het verbinden van uw smartphone met uw radio. Zo kunt u naar uw eigen muziek luisteren en vrolijk meezingen tijdens de autorit. Ook een handsfree telefoontje op speaker modus wordt mogelijk dankzij een telefoonhouder voor in de auto met magneet. Kortom, een magneet telefoonhouder is een must-have!

 

Het bevestigen van de telefoonhouder met magneet

Een magneet telefoonhouder is een heel praktisch accessoire voor in de auto. U kunt de telefoonhouder met magneet supersnel en makkelijk bevestigen in de auto. Hang de houder op een gewenste plek aan een van de ventilatieroosters op. Zorg ervoor dat de zelfklevende magnetische metalen plaat goed vast zit op de achterkant van uw smartphone. Vervolgens kunt u uw smartphone tegen de houder aanhouden en deze zit direct stevig vast dankzij de magnetische kracht. U kunt zorgeloos autorijden, uw smartphone gebruiken én voldoende zicht op de weg behouden. Wat wilt u nog meer? Bekijk de hele Smartphonehoesjes.nl collectie en zoek uw nieuwe telefoonhouder met magneet uit. Voortaan rijdt u veilig door het land!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw telefoonhouder met magneet wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve een telefoonhouder voor in de auto met magneet ook andere accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Universele houders
Bekijk de Telefoonhouder auto
Bekijk de Tablethouder auto