iPhone 12 Pro Screenprotectors

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 1

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod iPhone 12 Pro screenprotectors ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Veilig en snel afrekenen ✔ Webshop Keurmerk.

 

Een iPhone 12 Pro screen protector

De smartphone: een hypermodern accessoire, waar we tegenwoordig zoveel mee kunnen doen. Het toestel is ontwikkelt tot een technisch snufje waar je niet alleen meer mee kunt communiceren, maar ook andere activiteiten zoals navigeren, filmpjes kijken en over het hele internet surfen zijn mogelijkheden. Het is belangrijk dat je je smartphone van de juiste bescherming voorziet, want schade schuilt in een klein hoekje. Voor je het weet zit er een kras in het display en dat wil je koste wat het kost voorkomen. Dat doe je met een iPhone 12 Pro screenprotector.

 

De voordelen van een iPhone 12 Pro screenprotector

Overal waar wij heen gaan, gaat onze smartphone als trouwe compagnon mee. We maken volop gebruik van het toestel, waardoor het een kwetsbaar accessoire is. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en kan op ieder onverwachts moment toeslaan. Zo kan het toestel zomaar uit je handen glippen en op de harde grond vallen. Op zo’n moment ben je veel verder van huis dan wanneer je van te voren voor goede bescherming hebt gekozen. Een iPhone 12 Pro screen protector biedt precies wat je nodig hebt op zo’n moment. Krassen en stootschade blijven op afstand van het display en je geniet langer van je smartphone, volledig in originele staat. Naast schade in de vorm van krassen, kun je ook vocht en stof die naar de binnenkant van het toestel proberen te komen voorkomen. Een iPhone 12 Pro screenprotector houdt dit op afstand van je beeldscherm. Je kunt een protector ook combineren met een iPhone 12 Pro hoesje, voor ultieme bescherming. Ideaal, want zo kunnen water en vocht ook niet naar binnen dringen via de uitsparingen of de achterkant van je smartphone. De binnenzijde van het toestel kan flink aangetast raken en dat wil je absoluut niet, want het gehele besturingssysteem werkt vanuit dat stukje techniek. Gelukkig kun je dit en daarbij ook hoge reparatiekosten voorkomen. Een iPhone 12 Pro screen protector is precies wat je nodig hebt voor je smartphone. Mocht er toch schade in de vorm van krassen voorkomen, dan kun je de protector simpelweg omruilen voor een andere variant. Ga dus iedere dag voorbereid op pad met een iPhone 12 Pro screenprotector.

 

Welke screenprotectors zijn er?

Dat er meer dan één soort iPhone 12 Pro screen protector is, dat is vast geen geheim meer voor je. Maar om welke protectors het nou precies gaat, dat is een minder voor de hand liggend punt. Daarom zetten we bekendste screenprotectors voor je op een rijtje.

Om te beginnen, kun je kiezen voor een iPhone 12 Pro screenprotector die basic en tijdloos is. We hebben het over eentje van folie of gehard glas. Het begon allemaal met de flinterdunne folie screenprotector, waarna de stevige gehard glas protector volgde. Een folie iPhone 12 Pro screen protector zorgt voor minimale bescherming en is dan ook met name geschikt voor gebruikers die niet al te wild met het toestel omgaan. Het voordeel van de screenprotector is dat je deze amper op het scherm van je smartphone ziet zitten. De glazen screenprotector is vooral erg stevig, deze zal een stuk langer meegaan en kan een harde klap overleven. Natuurlijk komt het wel eens voor dat de iPhone 12 Pro screenprotector toch schade oploopt. In dat geval kun je deze vervangen voor een nieuw exemplaar, terwijl het beeldscherm van je smartphone onaangetast blijft.

Je kunt ook kiezen voor een van de screenprotectors met een speciale coating. Dit houdt in dat de iPhone 12 Pro screen protector een extra functie naast het beschermen van je smartphone heeft. Zo kun je kiezen voor een anti-fingerprint screenprotector, waarmee je vieze vingerafdrukken op afstand houdt. Je hoeft je smartphone minder vaak schoon te maken en blijft scherp zicht hebben op het display. Een andere bekende iPhone 12 Pro screenprotector is eentje die de weerkaatsing van zonlicht tegengaat. Hierdoor kun je gewoon buiten in het zonnetje gebruik maken van jouw smartphone, zonder dat je continu je ogen moet samenknijpen om te zien wat er op het beeldscherm gebeurd. Een van de bekendste screenprotectors is de privacy screenprotector. Je kunt hiermee nieuwsgierige ogen op afstand houden van je beeldscherm en in alle rust je activiteiten uitvoeren. Niet meer continu over je schouder kijken of iemand aan het gluren is, ideaal. Je kunt het beeldscherm dankzij deze iPhone 12 Pro screen protector enkel vanaf de voorkant van het toestel bekijken. Dus als gebruiker van het toestel heb je een unieke positie. Je kunt alle screenprotectors terug zien op Smartphonehoesjes.nl. Voortaan stap jij verzorgt en voorbereid de deur uit!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit jouw telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw iPhone 12 Pro screen protector wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Je kunt behalve een iPhone 12 Pro screenprotector ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor jouw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de iPhone 12 Pro TPU & Siliconen hoesjes
Bekijk de iPhone 12 Pro Hardcase hoesjes
Bekijk de iPhone 12 Pro Booktypes & Flipcases