Samsung Galaxy A54 Screenprotectors

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 1

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Samsung Galaxy A54 (5G) Screenprotectors

De Samsung Galaxy A54 is een mid-range smartphone die verschenen is in maart 2023. Het toestel is voorzien van een 6,6 inch full HD+ AMOLED scherm met 120 Hz verversingssnelheid, een Exynos 1380 processor, 6GB RAM, opslag van 128 of 256 GB, en 50 MP hoofdcamera, 12 MP ultragroothoek- en 5 MP macrocamera. De batterij heeft een capaciteit van 5000 mAh en ondersteunt 25 Watt snelladen. Het toestel is waterbestendig met een IP67 certificatie. Tijd om een goede screenprotector te kopen voor dit apparaat!

 

Waarom een screenprotector nodig is voor de Samsung Galaxy A54

Er zijn verschillende redenen om een screenprotector aan te schaffen voor je Samsung Galaxy A54. Ten eerste biedt het bescherming tegen krassen en stoten. Als je vaak last hebt van krassen op je scherm, dan is een screenprotector een effectieve manier om dit te voorkomen. Ten tweede beschermt het scherm tegen vocht en stof, wat vooral handig is als je veel onderweg bent en je telefoon meeneemt.

Ten derde verlengt het de levensduur van het scherm door bescherming te bieden tegen schade die veroorzaakt kan worden door dagelijks gebruik. Ten slotte beschermt het ook je privacy door middel van een speciaal coatings, wat ervoor zorgt dat mensen die naar je scherm kijken, de informatie moeilijker kunnen lezen. Kortom, een screenprotector is een verstandige investering voor je Samsung Galaxy A54.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw apparaat zo lang mogelijk kunt beschermen. Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je screenproetctor wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.