Kinder koptelefoons

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een koptelefoon voor je kind kopen

Niet alleen als volwassene kun je genieten van muziek. Ook kinderen beginnen op jonge leeftijd al van muziek te houden. Ze gaan liedje meezingen en worden soms ook al echt fan van iemand. Dansjes maken, de videoclip nadoen, je kunt het zo gek niet bedenken of kinderen doen. Superleuk natuurlijk, maar het komt geregeld voor dat de favoriete muziek van je kind nou niet echt jouw favoriete muziek is. In dit geval kan een kinderkoptelefoon goed van pas komen. De kinderen kunnen genieten van hun eigen vrolijke muziek en jij kunt gewoon rustig koken, een boek lezen of serie kijken. Op Smartphonehoesjes.nl vind je speciale koptelefoons voor kinderen. Wacht daarom niet langer en neem snel een kijkje!

Voordelen van een kinderkoptelefoon

Je denkt misschien ‘waarom zou ik een speciale kinder koptelefoon aanschaffen?’. Daar hebben wij het antwoord op! Veel koptelefoons voor kinderen hebben speciale functies. Denk aan extra zacht materiaal voor tegen de oren en een decibelgrens waardoor het gehoor geen beschadigingen oploopt. Een hoofdtelefoon voor je kind heeft dus wel degelijk voordelen! Daarnaast is natuurlijk ook het formaat van de gehele koptelefoon zelf aangepast. Een ander bijkomend voordeel is dat kinderen vaak zelf de hoofdtelefoon willen opzetten, omdat deze helemaal speciaal voor hun is. Geen vervelende strijd of geruzie, dat klinkt voor veel ouders als muziek in de oren! Tot slot kan een kind met een koptelefoon zich vaak beter concentreren. Er is geen afleiding van de omgeving en ze zijn minder vatbaar voor geluiden van buitenaf. Ideaal als kind soms problemen heeft met zich op één taak focussen.

Verschillende kinder koptelefoons

Naast dat kinder hoofdtelefoons gemaakt zijn van extra zacht materiaal en beschikken over een decibelgrens, kunnen er nog meer pluspunten zijn. Op Smarpthonehoesjes.nl vind je kinderkoptelefoons met een uniek en vrolijk uiterlijk. Sommige koptelefoons hebben zelfs oortjes aan de bovenkant! Op deze manier wordt een koptelefoon dragen echt een feestje! Daarnaast zijn er ook draadloze koptelefoons voor kinderen beschikbaar. De kabel kan niet in de knoop raken, kinderen kunnen de kabel niet in hun mond stoppen of ermee spelen. Welke kinderkoptelefoon het beste bij je kind past, is natuurlijk helemaal aan jou!

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit je telefoon moet kunnen halen.
Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je kinderkoptelefoon wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve noise cancelling oordopjes ook andere accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je tablet.

Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk alle noise cancelling koptelefoons
Bekijk alle on-ear koptelefoons
Bekijk alle draadloze of bluetooth koptelefoons