Adapters

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod adapters ✔ Gratis verzonden ✔ Veilig en snel online betalen ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop keurmerk.


Een adapter voor je smartphone

Ondanks de vele mogelijkheden van je smartphone is er altijd een kans dat je tegen beperkingen aanloopt. Bijvoorbeeld wanneer het aankomt op je USB aansluiting of data synchronisatie met andere toestellen. Steeds meer smartphones en tablets zijn voorzien van een moderne USB-C aansluiting. Dit kent vele voordelen, maar betekent vaak wél dat je voorgaande kabels en accessoires onbruikbaar worden. Om dit probleem te verhelpen bieden wij een tal van adapters voor gebruik met je smartphone. Hiermee kan je weer onbelemmerd en in iedere situatie je smartphone opladen, informatie uitwisselen of verbinding maken met andere apparaten. Heb je al de juiste oplaadkabel in huis maar ben je nog op zoek naar de bijhorende adapter voor in het stopcontact? Je vindt bij ons ook een groot assortiment opladers.

Het beste van alle werelden

Het woord adapter is af te leiden van het Engelse ‘to adapt’. Vrij vertaald betekent dit zoveel als veranderen, of aanpassen. Dit is ook exact wat een adapter doet! Dankzij een compacte adapter voor je smartphone pas je deze gemakkelijk aan aan nieuwe omstandigheden. Bijvoorbeeld met een USB-C naar Micro-USB adapter, of een USB naar HDMI adapter. Met deze laatste verbind je je smartphone of tablet gemakkelijk met een extern scherm of een projector. Ook Bluetooth adapters of audio splitters behoren tot het aanbod van deze onmisbare hulpjes.

Ontelbare mogelijkheden

Dankzij het gebruik van een passende adapter komt je nooit meer voor verrassingen te staan. Deze compacte verloopstekkertjes laten zich gemakkelijk overal mee naartoe nemen, zodat je altijd een exemplaar bij de hand hebt. Bovendien bespaar je met de aanschaf van een adapter een hoop geld! Het betekent namelijk automatisch dat je geen nieuwe accessoires voor je gadget hoeft aan te schaffen, wanneer je de switch maakt naar een toestel met USB-C. Problemen met je SIM-kaart zijn bij een dergelijke overstap ook verleden tijd: dankzij een handige SIM-adapter pas je eenvoudig het formaat aan. Bijvoorbeeld van nano-SIM naar Micro-SIM. Informatie en gegevens worden hierdoor gemakkelijk overgezet! Hieronder zie je een overzicht van alle Adapters die je in ons assortiment vindt:

  • USB-A naar USB-C adapter
  • Apple Lightning naar HDMI adapter
  • Apple Lightning naar 3,5 mm Jack adapter
  • USB-C naar 3,5 mm Jack adapter
  • USB-C naar HDMI adapter
  • USB-C naar Micro-USB adapter

Zorgeloos genieten

Onze smartphone maakt een steeds groter deel uit van ons dagelijks leven. Met een geschikte adapter geniet je van steeds meer toepassingen, zoals het aansluiten van een scherm, een toetsenbord of compacte muis. Om optimaal gebruik te kunnen maken van je smartphone en accessoires is een stabiele verbinding essentieel. Een adapter brengt deze tot stand en zorgt dat je dag in dag uit het beste uit je smartphone haalt.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit je telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je adapter wordt dezelfde dag nog verzonden indien je bestelt en betaalt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kan voor telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Naast adapters bestel je ook Lightning kabels en USB-C kabels voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.