Samsung Galaxy S23 Ultra Screenprotectors

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotector

Bescherm het display van jouw nieuwe smartphone met een Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotector. Het is de beste keuze om het scherm netjes te houden, vrij van krassen, stoten en andere beschadigingen. De bescherming bestel je in glas of in plastic. Een aantal modellen is speciaal geschikt om de vingerafdrukscanner te gebruiken, terwijl je met andere protectors meer privacy toevoegt. Wij zetten de verschillende opties voor je op een rij.

Glas screenprotector of in folie (plastic)

Jouw screenprotector voor de S23 Ultra is er in glas of in folie (plastic). De beide materialen bieden zo hun voordelen, dus die zetten we graag voor je onder elkaar.

 • Screenprotector van glas
  In glas kies je voor een screenprotector voor de Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotector die aanvoelt zoals het display zelf. Ook het scherm zelf is afgewerkt met een laag glas. Dat betekent dat je jouw telefoon op precies dezelfde manier kunt blijven gebruiken. En dat zelfs het gevoel niet verandert.
  Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat bij een val ook de screenprotector kan barsten. Dan is er op zich natuurlijk niets aan de hand, omdat je gewoon een nieuwe protector kunt plaatsen om dat eenvoudig te herstellen.
  Tip: bestel je een 2-pack screenprotectors? Dan heb je altijd alvast een tweede exemplaar achter de hand.
 • Screenprotector in folie
  De screenprotector in folie kan niet barsten, dus blijft in veel gevallen heel als je de telefoon per ongeluk een keer laat vallen. Bovendien beschermt het plastic net als glas goed tegen krassen en deuken door bijvoorbeeld muntjes, sleutels of iets anders scherps in je zak. Houd er wel rekening mee dat de folie net iets anders aanvoelt dan het glas van jouw display.

De screenprotector voor de Samsung S23 Ultra is zowel in glas als in folie een geweldige keuze om het display te beschermen. Je voorkomt dat het scherm zelf beschadigd, waardoor alleen een dure reparatie jou nog zou kunnen helpen. In plaats daarvan bestel je een nieuwe protector, waarna het display en de rest van jouw smartphone weer als nieuw zijn.

Geschikt voor de vingerafdrukscanner en in meer uitvoeringen

Je hebt voor de Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotector de keuze uit verschillende opties en uitvoeringen. Dus vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat je de vingerafdrukscanner gewoon kunt blijven gebruiken? Een aantal specifieke modellen biedt die mogelijkheid. Gebruik onze filters aan de linkerzijde om dit in te schakelen. Dan kun je jouw vingerafdruk blijven scannen, bijvoorbeeld om de telefoon te ontgrendelen.

Daarnaast heb je de keuze uit een paar andere opties:

 • Edge-to-edge bescherming
  Je wilt het display van jouw Samsung Galaxy S23 natuurlijk zo goed en zo breed mogelijk beschermen, van rand tot rand. Kies in dat geval voor de edge-to-edge screenprotectors voor de S23 Ultra van Samsung. Dan weet je zeker dat je geen deel van het display onbeschermd laat, om ook aan de rand van het scherm krassen en andere beschadigingen te voorkomen.

 • Met meer privacy
  Voorkom dat anderen met je mee kunnen kijken wat jij doet op je Samsung Galaxy S23 Ultra. Zit je bijvoorbeeld regelmatig in de trein of heb je het idee dat collega’s proberen mee te kijken? Een privacy protector beperkt de kijkhoek. Jij kunt het scherm goed blijven gebruiken, terwijl anderen niet langer kunnen zien wat jij bekijkt.

 • Antibacteriële screenprotector
  En wil je het scherm van jouw Samsung S23 Ultra zo goed mogelijk schoon houden? Kies dan voor een screenprotector met een antibacteriële bewerking. Dat maakt het voor bacteriën moeilijker om zich te hechten, zodat je ze er makkelijk afveegt en het display mooi schoon houdt.

Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotector kopen

Je kunt online jouw Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotector bestellen. Dat werkt heel eenvoudig, en vaak hebben we de protector in glas of in folie gewoon voor je op voorraad. We gaan daarmee meteen voor je aan de slag, waarna je jouw bestellen snel in huis hebt. Dus wil je jouw screenprotector voor de Samsung Galaxy S23 Ultra kopen? Doe dat online, dan zorgen wij ervoor dat je het display snel kunt beschermen.