iPhone Xr Screenprotectors

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 1

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod iPhone Xr screenprotectors ✔ Geen verzendkosten ✔ Online afrekenen ✔ 60 dagen dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.

 

Een screenprotector voor jouw iPhone Xr

De iPhone Xr is wederom een bestseller van Apple. Het populaire merk maakt ons weer onwijs enthousiast met een prachtig toestel, van hoge kwaliteit. De iPhone Xr heeft een 6.1 inch display met een resolutie van 828 bij 1792 pixels. Het IPS LCD capacitive touchscreen maakt het display helemaal compleet. Natuurlijk wil je het beeldscherm van jouw smartphone optimaal benutten. De nodige bescherming is in dat geval erg belangrijk. Met een iPhone Xr screenprotector zorg je ervoor dat het display nóg langer intact blijft!

 

Optimale bescherming dankzij een beschermglas

We maken tegenwoordig dagelijks gebruik van onze smartphone. Jouw e-mail checken, een berichtje sturen of jouw muzieklijst afluisteren. Het kan allemaal! Omdat je hiervoor continu jouw telefoon in handen hebt, loopt het toestel de kans om schade op te lopen. In dit geval is een iPhone Xr beschermglas jouw redder in nood! Dit handige accessoire is een beschermlaagje, dat het gehele beeldscherm van jouw iPhone bedekt. Kras- en stootschade blijven op afstand en water, vuil en stof kunnen geen weg meer naar binnen vinden. Bovendien kan je kiezen uit een glazen of folie exemplaar. Beide iPhone Xr screenprotectors zorgen voor voldoende bescherming. Ben je een intensieve telefoongebruiker? Dan is een glazen screenprotector waarschijnlijk de beste optie. Voor lichte bescherming is een folie exemplaar meer dan genoeg.

 

Verschillende soorten iPhone Xr screenprotectors

Een iPhone Xr beschermglas is verkrijgbaar in vele soorten. Zo zorgt een anti-fingerprint screenprotector er specifiek voor dat vieze vlekken en vingerafdrukken aanzienlijk verminderen. Terwijl een privacy screenprotector juist gemaakt is om nieuwsgierige aagjes op afstand te houden. Dit iPhone Xr accessoire zorgt er namelijk voor dat niemand kan meekijken op het beeldscherm van jouw smartphone. Bovendien zorgen diverse screenprotectors ervoor dat schadelijk licht niet kan weerkaatsen in jouw ogen. Toch blijft de belangrijkste functie van een iPhone Xr accessoire het beschermen van het display. Voor welke variant je ook kiest, ongewenste schade wordt verleden tijd!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit jouw telefoon moet kunnen halen.

Jou betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw iPhone Xr screenprotector wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kan voor al jouw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Je kan behalve iPhone Xr screenprotectors ook iPhone Xr accessoires en iPhone Xr hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor jouw tablet.

Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk de iPhone Xs Screenprotectors
Bekijk de iPhone 8 Screenprotectors
Bekijk de iPhone Xr Screenprotectors