Account & gegevens

 

Ik heb per ongeluk het verkeerde adres ingevuld tijdens het bestellen. Wat moet ik doen?

Als je een fout hebt gemaakt bij het invullen van je adres, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Wij hebben helaas niet veel tijd om je gegevens te wijzigen, omdat onze pakketjes altijd snel worden ingepakt en verstuurd. Als je pakket al weg is, gaan we samen naar een oplossing zoeken. En wist je dat onze chatbot Casey je hierbij kan helpen?

 

Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?

Als je een account hebt aangemaakt kun je zelf je accountgegevens aanpassen bij mijn account.

 

Hoe gaan jullie om met mijn persoonlijke gegevens?

Smartphonehoesjes verkoopt jouw persoonlijke gegevens niet. Je kunt via onze klantenservice altijd je gegevens opvragen, aanpassen of laten verwijderen. Lees meer over de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) en ontdek hoe we met je gegevens omgaan. 

 

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Jammer dat je je wilt uitschrijven. Dit kun je zelf doen met de laatste nieuwsbrief die je hebt ontvangen. Rechtsonderaan de nieuwsbrief is er de optie Uitschrijven nieuwsbrief. Klik hierop en geef je e-mailvoorkeuren aan. Klik op opslaan, je bent nu uitgeschreven voor onze nieuwsbrief. 

 

Hoe kan ik een account aanmaken?

Je kunt heel eenvoudig een account aanmaken door hier te klikken en je gegevens in te vullen. Je hebt alleen een geldig e-mailadres nodig en je kunt een zelfgekozen wachtwoord gebruiken.

 

Ik kan niet inloggen in mijn account, wat moet ik doen?

Vervelend dat je niet kunt inloggen. Je kunt eenvoudig je wachtwoord resetten. Dat doe je door op Wachtwoord vergeten te klikken. Vul het e-mailadres in dat gekoppeld is aan je account. Je ontvangt snel een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Lukt dit niet, dan adviseren we contact op te nemen met onze klantenservice. Wist je dat onze slimme chatbot Casey je hier ook mee kan helpen?

 

Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!