Account & gegevens

 

Accout aanmaken

Wat leuk dat jij een account wilt aanmaken! Klik hier voor het aanmaken van je account en geniet van onze voordelen zoals het registreren van meerdere adressen, het volgen van je bestellingen en onze leuke kortingsacties!

 

Wachtwoord vergeten

Volg onderstaande stappenplan om je wachtwoord eenvoudig te resetten:

1.) Klik op 'Wachtwoord vergeten'
2.) Vul het e-mailadres van je account in en klik op 'Wachtwoord resetten'
3.) Check je mailbox! Jij hebt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen ontvangen.
Let op: Deze e-mail kan in je spam- of ongewenste inbox terecht komen
4.) Klik op de link de mail en kies jouw nieuwe wachtwoord Je kan nu weer inloggen.

 

Gegevens wijzigen 

Er zijn verschillende manieren om je account gegevens te kunnen wijzigen. Log hiervoor in jouw account en pas de gegevens eenvoudig zelf aan. Wat je ook kan doen is onze chatbot Casey jouw account gegevens laten aanpassen zoals je naam, e-mailadres en adresgegevens. Dit kun je 24/7 hier laten uitvoeren.

 

Bestelling staat niet in account

Als er een bestelling niet in jouw account is geregistreerd dan komt dat, omdat je deze bestelling als gast hebt geplaatst in plaats van met jouw persoonlijke account. Wij kunnen deze gast bestelling achteraf helaas niet plaatsen in jouw account.

 

Voordelen inschrijven nieuwsbrief

Wanneer jij je inschrijft voor de nieuwsbrief geniet je van alle exclusive kortingen en acties. 

 

Aanpassing emailvoorkeuren

Klik rechtsonderaan in de nieuwsbrief die je hebt ontvangen op 'Afmelden nieuwsbrief'. Geef vervolgend je e-mailvoorkeuren aan en klik op opslaan.

 

Afmelden nieuwsbrief

Jammer dat je je wilt uitschrijven. Klik rechtsonderaan in de nieuwsbrief die je hebt ontvangen op 'Afmelden nieuwsbrief' . Geef vervolgens je e-mailvoorkeuren aan en klik op 'opslaan'. Je bent nu uitgeschreven voor onze nieuwsbrief. 

 

AVG en privacy

Lees hier meer over de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) en ontdek hoe Smartphoenhoesjes.nl met je persoonlijke gegevens omgaat.