Tablets

Een hoes voor jouw tablet

Een tablet is een geweldig apparaat dat de prestaties van een laptop combineert met het gebruiksgemak en de draagbaarheid van een smartphone. Een groot nadeel van tablets is echter dat zij vrij kwetsbaar zijn. Met een tablet hoes beschermt u uw tablet tegen schade.

 

De beste bescherming

Zonder een beschermende tablet hoes loopt u een groot risico op schade aan uw tablet. Door de geavanceerde techniek die in moderne tablets is verwerkt, zijn zij vrij kwetsbaar. Zo kan één enkele val al leiden tot een total-loss. Omdat een nieuwe tablet vaak enkele honderden euro’s kost, is voorkomen beter dan genezen. Met een tablet hoes beschermt u het apparaat bij een val. De hoes vangt de hardste klap op, waardoor de tablet gewoon goed blijft functioneren. Met een beschermende hoes gaat uw tablet dus een stuk langer mee.

U wilt uw tablet toch ook zorgeloos in de buitenlucht kunnen gebruiken? Buitenshuis gebruik brengt echter wel extra risico’s met zich mee. Zo kan de tablet beschadigen door regen en kan er zand, stof of vuil in de tablet komen. Met een tablet hoes beschermt u uw apparaat tegen vochtschade zodat een plotselinge regenbui uw tablet niet fataal wordt. Bovendien kan stof, zand of vuil veel minder snel in het apparaat terechtkomen indien u een tablet hoes gebruikt.

 

Bescherm het scherm

U geniet uiteraard met volle teugen van het grote haarscherpe scherm van uw tablet. Zonder beschermende tablet hoes kan dit snel afgelopen zijn. Het scherm is namelijk een van de kwetsbaarste onderdelen van een tablet. Als u uw tablet laat vallen, is de kans op een verbrijzeld scherm levensgroot als u geen hoes om uw tablet hebt zitten. Als het scherm in aanraking komt met scherpe voorwerpen kan het bovendien ook krassen oplopen. Met een goede tablet hoes voorkomt u dit en kunt u gewoon blijven genieten van het haarscherpe beeld.

 

Een mooi uiterlijk

Een tablet hoes biedt uw tablet niet alleen de bescherming die hij verdient, maar zorgt bovendien voor een mooi uiterlijk. Een tablet is een persoonlijk bezit, dat u met een hoes een geheel eigen uiterlijk kunt geven.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw tablet moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw tablet hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablet- en telefoonaccessoires en beschermhoesjes. U kunt behalve een tablet hoes ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van tablet- of telefoonmerken.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne tablets en smartphones tal van accessoires aan en alle telefoonhoesjes en tablethoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NIEUWSBRIEF5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!