Het voorjaar staat voor de deur! Ontvang nu 15% korting op al jouw fleurige items met code: SPRING. Bekijk actie

Wie zijn wij?

Smartphonehoesjes.nl staat voor plezier, ondernemen en groei. Dit is de basis van ons bedrijf. Door deze stevige basis binnen ons bedrijf, kunnen wij jou als klant voorzien van de beste kwaliteit, uitstekende service en een betaalbare prijs. We’ve got you covered!

Smartphonehoesjes.nl door de jaren heen

Hoe zijn wij begonnen? Voor dit verhaal maken we een kleine trip down memory lane! Te beginnen in 2011…

2011: Martijn Hooft uit Leusden start vanuit zijn zolderkamer met Smartphonehoesjes.nl. Al snel sluiten broers Marcel & Stefan zich aan. Samen gaan ze het digitale avontuur aan.

Goede doelen & sponsoring

Als bedrijf dragen we graag een steentje bij aan de goede doelen in Nederland. Op dit moment hebben we twee speciale collecties live staan, die beiden tot stand zijn gekomen door een uniek en bijzonder verhaal. Voor elk verkocht hoesje uit deze collecties doneren wij €10,- naar het goede doel.

Lees het verhaal van Joey

Lees het verhaal van Arnout

Daarnaast zijn wij trotse sponsor van de volgende lokale verenigingen en initiatieven:

 • Voetbalvereniging Roda ‘46 in Leusden
 • Basketbalvereniging CrackerJacks in Amersfoort
 • Avondvierdaagse Leusden
 • Voetbalvereniging FC Terschuurse Boys 

Prijzenkast

Samen met alle medewerkers van Smartphonehoesjes.nl gaan we tot het uiterste. We proberen uit te blinken in onze specialiteiten en dat blijft niet onopgemerkt. We zijn dan ook beloond met een aantal mooie nominaties en prijzen.

 • Winnaar Shopping Awards 2023 - Categorie Telefonie
 • Winnaar Shopping Awards 2022 - Categorie Telefonie & Navigatie
 • Top 250 groeibedrijven
 • Top 10 FD Gazellen
 • Top 100 Twinkle Magazine
 • Positie 2 Deutschlands Beste Online-Shops
 • Cross Border Top 30

Internationale ambitie

Sinds de oprichting van Smartphonehoesjes.nl in 2011, zijn we actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk! Ondernemen zit in ons bloed, dus het zal de komende jaren niet bij deze landen blijven…

Na een succesvolle start in Nederland, begon het een aantal jaar later te kriebelen om ook in andere landen de markt te veroveren. Als eerst was de Duitse markt aan de beurt. Hier zijn we sinds 2017 actief en groeien flink door. De stap om ook in Oostenrijk te gaan bezorgen was vervolgens net zo groot en deze volgde dan ook in 2019. Bij Smartphonehoesjes.nl houden we niet van stilzitten en daarom hebben we begin 2020 onze website in Frankrijk gelanceerd. Welke landen er nog meer gaan volgen?

Bezoek onze Duitse webshop, Franse webshop en Italiaanse webshop 

Exclusieve merken

Smartphonehoesjes.nl is trotse verkoper van drie exclusieve merken. Maak kennis met Accezz, Selencia en iMoshion.
Accezz staat voor toegankelijkheid tot jouw meest waardevolle informatiebron en zorgt ervoor dat je smartphone je nooit in de steek laat tijdens een druk en actief bestaan.

Selencia maakt kwaliteit en fashion toegankelijk voor iedere bewuste en zelfverzekerdere klant. Een Selencia product wil je cadeau geven. Het liefste aan jezelf.

iMoshion creëert producten waarbij gebruiksvriendelijkheid, eenvoud, betrouwbaarheid en waarheid samen de identiteit vormen. Je vindt altijd het juiste product voor het juiste device en voor de juiste prijs.

Missie & Visie

Met onze missie en visie laten we zien waar we als bedrijf voor staan en wat onze doelen zijn voor de toekomst. Bij Smartphonehoesjes.nl gaan we uit van drie belangrijke kernwaarden: groeien, ondernemen en plezier!

Missie
Onze missie is om van Smartphonehoesjes.nl het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Europa, de wereld en het universum te maken. En natuurlijk om alle smartphones tussen hier en de dampkring te voorzien van een smartphonehoesje!

Visie
Wij geloven dat iedereen een telefoon en een carrière zonder barsten verdient. Daarom kunnen onze klanten kiezen uit duizenden smartphonehoesjes en onze werknemers rekenen op een werkgever waarbij ze zichzelf kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn.

We’ve got you covered.

Reviews

Bij Smartphonehoesjes.nl vinden we het belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden, zodat wij onze webshop kunnen blijven verbeteren. Ook vinden wij het belangrijk dat er een eerlijke en transparante feedbackcultuur heerst binnen ons bedrijf. Onze reviews worden allemaal geschreven door echte klanten, zodat iedereen een eerlijk beeld kan vormen over ons als bedrijf. Wij zijn dan ook blij met alle feedback die we ontvangen en nodigen je uit om iets van je te laten horen als je een bestelling hebt geplaatst.

Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code WJDNB5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.