Foto accessoires

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod foto accessoires ✔ Gratis verzonden ✔ Veilig online betalen ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop keurmerk.

 

Foto accessoires voor uw smartphone

De meeste smartphones zijn uitgerust met een of meerdere uitstekende camera’s. De megapixels liegen er niet om, een telefooncamera gaat steeds meer richting een digitale camera. Toch doet een smartphonecamera op een aantal punten nog onder aan zo’n digitale camera. De lens is minder scherp, de zoomkwaliteit is vaak niet goed en een groothoeklens ontbreekt. Middels handige foto accessoires compenseert u deze tekortkomingen en functioneert de smartphone voortaan als een volwaardige digitale camera.

 

Kwaliteit staat centraal

Het doel van de foto accessoires is het verbeteren van de kwaliteit van uw smartphonecamera. De zoomfunctie is vrij slecht en levert vaak zeer onscherpe beelden op. Voor uw gevoel houdt u zelfs maar één megapixel over als u volledig inzoomt en dat is meer dan zonde. Met handige foto accessoires heeft u dit probleem zo getackeld en kunt u op een waardig niveau gebruikmaken van de zoomfunctie van uw toestel. Ditzelfde geldt voor de kijkhoek van uw camera. Professionele apparatuur is vaak voorzien van een groothoeklens of een fish eye, zodat u uw volledige omgeving in volle glorie vastlegt. Foto accessoires compenseren deze tekortkoming van uw smartphonecamera en zijn zeker een toegevoegde waarde als u regelmatig foto’s maakt.

 

Compacte hulpjes

Uw toestelcamera vormt een gouden duo met een opzetlens, dat zult u direct merken. Ze zijn zeer licht in gewicht, vormen samen een on-the-go camera en zijn bovendien ieder moment klaar voor actie. U klikt de fotolens super eenvoudig op uw normale camera en profiteert direct van een enorme kwaliteitsverbetering. Daarnaast is zo’n foto accessoire een stuk lichter in gewicht dan een gemiddelde spiegelreflex en pakt u daar als amateurfotograaf een enorm voordeel bij. Kies voor deze of een van de vele andere foto accessoires. Zo tilt u uw fotografie-skills binnen no time naar een compleet nieuw niveau.

 

Stabiel beeld

De combinatie van een smartphone en statief als foto accessoire biedt uitkomst als u vanuit stilstand fotografeert. Een scherp beeld is uiterst belangrijk om de kwaliteit van de foto te waarborgen. Ook hier heeft u weer de keuze uit het soort accessoire dat u gebruikt. Een lensje met optische zoom, een Bluetooth trigger of een stevige houder als statief voor uw smartphone. Ook een selfie stick kan bijdragen als een handige fotografie accessoire. Hiermee fotografeert u handsfree en vanuit unieke hoeken! Succes gegarandeerd in iedere situatie.