Over-Ear Koptelefoons

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 1

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over-ear koptelefoon kopen

Wanneer we muziek luisteren willen we optimaal genieten van het geluid. Met een over ear koptelefoon kun je genieten van de intense geluiden, zonder dat je afgeleid wordt van alles om je heen. De over ear headphones zijn comfortabel dankzij de pasvorm die over de oor heen valt en er prettig omheen valt. Hierdoor luister je naar je favoriete tunes, op een fijne manier en zonder onderbrekingen. Wat wil je nog meer? Bekijk de over ear headphones op Smartphonehoesjes.nl en ontdek welk exemplaar het beste bij jou past!

Voordelen van een over ear koptelefoon

Een over ear koptelefoon brengt veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van deze koptelefoons is de fit. Doordat de koptelefoon over je oren valt, zit deze erg comfortabel en zal je geen oorpijn ervaren. De zachte oorkussens zorgen ervoor dat de koptelefoon prettig aanvoelt en niet op je oor drukt. Bovendien hoor je het geluid hierdoor op een intense, diepe manier en geniet je dus dubbelop. De grote oorschelpen omsluiten je oor in zijn geheel. Ga helemaal op in de muziek en sluit je even af van de omgeving. Door het grote formaat zijn de over ear headphones vooral in huiselijke omgeving een comfortabel accessoire. Onderweg kun je natuurlijk ook prima gebruik maken van een over ear koptelefoon, alleen kan dit als minder praktisch ervaren worden door de grootte. Wanneer je voor een draadloze variant kiest, kun je bijvoorbeeld in stilte een tv programma kijken of je favoriete muzieklijst afluisteren. Ideaal!

Verschillende over ear headphones

Een over ear koptelefoon is er in verschillende exemplaren. Je kunt kiezen uit een selectie kleuren, wat per merk verschilt. Een klassieke zwarte koptelefoon of juist eentje in een vrolijk kleurtje? Het kan allemaal! Naast de looks van de over ear headphones, kun je ook rekening houden met andere zaken. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht of je een koptelefoon met of zonder snoer wilt? Het kan erg prettig te zijn om van een draadloze over ear koptelefoon gebruik te maken, wanneer je niet in de directe omgeving van het apparaat zit. Een voorbeeld hiervan is tv kijken. Wanneer de rest van de familie naar bed gaat of een ander programma wilt kijken, kun jij met jouw koptelefoon genieten van explosief geluid. Comfortabel én praktisch! Bekijk de hele collectie aan over ear headphones op Smartphonehoesjes.nl.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit je telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je over ear koptelefoon wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve over ear headphones ook andere accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je tablet.

Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk alle koptelefoons
Bekijk alle noise cancelling koptelefoons
Bekijk alle kinder koptelefoons