Draadloze oordopjes

72 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 3

72 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u een draadloze oordopjes vanaf €24,95 ✔ Hoge kwaliteit geluid en bass ✔ originele oordopjes ✔ overal uw eigen muziek luisteren

 

Draadloze oordopjes

Muziek is erg belangrijk voor veel mensen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen elke vrije minuut gebruiken om naar muziek te luisteren. Zeker onderweg naar school of werk en tijdens het sporten of wandelen luisteren mensen graag naar muziek. Dit doen ze middels hun telefoon en draadloze oordopjes. Met handige apps zoals Spotify heeft u altijd uren aan muziek bij u. Afspeellijsten die gebaseerd zijn op uw stemming, de populairste muziek in Nederland of een afspeellijst die u zelf heeft opgesteld zijn allemaal te beluisteren. Om optimaal van uw favoriete muziek te genieten, zijn draadloze oordopjes echt onmisbaar. Met deze handige accessoire kunt u zorgeloos genieten, dag in dag uit. De draadloze oortjes shopt u natuurlijk op Smartphonehoesjes.nl.

Voordelen van draadloze oortjes

Als u al jaren muziek luistert via uw telefoon, kent u waarschijnlijk de frustraties wel van een onhandige kabel. De kabel gaat in de knoop, zit in de weg tijdens het sporten en u kunt uw telefoon niet fatsoenlijk opbergen en tegelijkertijd muziek blijven luisteren. Al deze problemen zijn in één klap opgelost dankzij handige draadloze oordopjes. Hoe fijn is het, als u gewoon uw telefoon op tafel kan laten liggen en naar de koelkast kan lopen mét uw draadloze oortjes in. Tijdens het sporten hoeft u geen rekening meer te houden met een vervelende kabel en u hoeft niet meer een kabel uit de knoop te halen voordat u muziek kunt luisteren. De oordopjes verbinden via Bluetooth met uw telefoon, superhandig!

Verschillende draadloze oordopjes

Als u draadloze oortjes gaat aanschaffen, heeft u de keuze uit verschillende varianten. Om te beginnen kunt u kiezen voor draadloze oortjes die nog wel aan elkaar verbonden zijn. De korte kabel loopt achter uw hoofd en verbindt de twee oordopjes. De oortjes verbindt u via Bluetooth met uw telefoon en omdat de kabel achter uw hoofd loopt, zit deze niet in de weg. Ideaal als u bang bent dat u de losse oortjes snel kwijtraakt. Daarnaast heeft u natuurlijk de draadloze oortjes die niet met elkaar verbonden zijn. Bij deze variant zitten de draadloze oordopjes in een oplaadcase en kunt u de twee aparte oordopjes in uw oren stoppen. Op Smarpthonehoesjes.nl vindt u draadloze oordopjes van onder andere JBL, Apple en Samsung. Welke draadloze oordopjes het beste bij u passen? Dat is natuurlijk volledig aan u!

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw draadloze oortjes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve draadloze oordopjes ook andere accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Oordopjes
Bekijk de Koptelefoons
Bekijk de Speakers