Winkelwagen

Opladers

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod opladers ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Webshop keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een oplader voor uw smartphone

Onze smartphones zitten vol handige apps die we dag in dag uit gebruiken. De tijd dat de batterij van onze telefoon een week meeging is voorbij. Niemand kan dan ook zonder een betrouwbare oplader, die het toestel dagelijks weer voorziet van een nieuwe portie stroom.


Gebruik van een oplader

Veel smartphones maken gebruik van een micro-USB aansluiting om het toestel op te laden. Handig, want dat betekent dat opladers zonder problemen gedeeld kunnen worden. Een andere optie is om gebruik te maken van een adapter. U kunt deze in het stopcontact steken en de juiste kabel voor uw telefoon aansluiten. Het laden via het stopcontact gaat aanzienlijk sneller dan wanneer u gebruik maakt van uw computer of laptop. Wilt u er zeker van zijn dat u nooit te lang moet wachten op een volle accu? Kies dan een oplader met een hoge stroomsterkte. Een exemplaar met een output van 2 Ampère laadt bijvoorbeeld sneller op dan een model met een output van slechts 1 Ampère.


Docking stations

Een docking station is een handige en luxe variant van de standaard oplader. Met dit accessoire kiest u voor een vaste en veilige plek voor uw smartphone, zoals uw bureau of uw nachtkastje. Dat schept niet alleen orde, maar zorgt ook nog eens voor een stijlvolle uitstraling. Bovendien hebben sommige docking stations ruimte voor meerdere toestellen en bieden ze ook de mogelijkheid om data te synchroniseren.


Handige varianten

U gebruikt uw oplader vrijwel dagelijks en mag dus best voor een beetje luxe kiezen. Maak het uzelf gemakkelijk en ga bijvoorbeeld voor een exemplaar met een klein indicatielampje dat aangeeft of de batterij al vol is. Ook bestaan er handige adapters waar u meerdere toestellen tegelijk op kunt aansluiten of compacte modellen, die ontworpen zijn om mee op reis te nemen. In het grote assortiment van Smartphonehoesjes.nl vindt u eenvoudig de oplader van uw wensen.


Bekijk de Autoladers
Bekijk de Draadloze opladers
Bekijk de Kabels