Kobo Nia hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Kobo Nia hoezen ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

 

Een hoesje voor uw Kobo Nia

De Kobo Nia is een e-reader uit de mid-range klasse. Het haarscherpe 6 inch beeldscherm geeft u de beleving van een echt boek, en het ragscherpe E-ink scherm zorgt voor een comfortabele leeservaring. De e-reader maakt automatische back-ups van uw bestanden naar de cloud, zodat u altijd toegang heeft tot uw favoriete leesvoer. Geef dit kostbare stukje techniek vanaf dag één de bescherming die het verdient, en ga vandaag nog voor een passende Kobo Nia hoes.

 

Zo lang mogelijk mooi

Houd uw e-reader zo lang mogelijk mooi en schakel daarvoor de hulp van een Kobo Nia hoes in. Uw e-reader wordt zo vierentwintig uur per dag beschermd, waardoor de kans op beschadigingen aanzienlijk verlaagt of zelfs uitblijft. Het beeldscherm van de e-reader blijft goed leesbaar en het toestel vrij van vuil. Daarnaast vangt de Kobo Nia hoes de hardste schokken en stoten op, zodat ook het interne mechanisme geen opschudding ervaart bij een eventuele valpartij. Uw e-reader zal minder hapering gaan vertonen en de kans op een lelijke barst of vlek op het beeldscherm is minimaal.

 

Praktisch

De Kobo Nia hoezen van Smartphonehoesjes.nl houden rekening met de verschillende functies en –knoppen van uw e-reader. Dat houdt in dat er speciale uitsparingen zijn aangebracht in de hoesjes, zodat de knoppen en ingangen vrij blijven. Vindt u het vervelend om de Kobo Nia hoes altijd eerst open te klappen, voordat de oplader erin kan? Kies dan voor een Kobo Nia hoes met standaard uitsparing voor de oplader. Hiermee kunt u de flap gewoon laten zitten en wordt uw e-reader continu beschermd tijdens het opladen. Daarnaast dienen uitsparingen tevens voor andere doeleinden. Sommige Kobo Nia hoezen bieden zelfs ruimte voor notities, een stylus pen of bevatten een handige standaard.

 

Handig

Een kijkvenster kan ook beschouwd worden als bijzondere uitsparing. Dit houdt in dat er een transparant gedeelte is aangebracht aan de voorkant van de Kobo Nia hoes, zodat u kunt blijven lezen terwijl de gehele e-reader is beschermd. U blijft genieten van uw favoriete boek en uw e-reader is veilig opgeborgen in de Kobo Nia hoes.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw e-reader zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Kobo Nia hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod hoezen. U kunt behalve een Kobo Nia hoes ook hoezen bestellen voor tal van telefoon- en tabletmerken maar ook een breed scala aan Kindle Paperwhite Kobo Nia accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Kobo Clara HD hoezen
Bekijk de Kobo Aura Edition 2 hoezen
Bekijk de Kobo Forma hoezen

Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!