Kobo Aura One hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Kobo Aura One hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.

 

Een hoes voor uw Kobo Aura One

De Kobo Aura One is de grootste e-reader in zijn soort. Met het fikse scherm van 7.8 inch krijgt u dan ook zeker waar voor uw geld! Minder bladeren, meer woorden per bladzijde en dus langer leesplezier. Bovendien is dit exemplaar voorzien van maar liefst 9 back lights en is hij tot 2 uur waterdicht. Ondanks de ruime afmetingen is de Kobo Aura One nog steeds licht van gewicht en ligt deze prettig in de hand. Kies voor een stevige Kobo Aura One hoes, en u weet zeker dat u niets inlevert op comfort.

 

Een kwetsbaar apparaat

Een e-reader zit vol moderne technologie. De hardware bestaat uit talloze kleine onderdelen, die erg gevoelig zijn. Om lang gebruik te kunnen maken van uw gadget, zult u er dus voorzichtig mee om moeten gaan. Een Kobo Aura One hoesje helpt u te voorkomen dat u het kwetsbare apparaat binnen een maand alweer moet vervangen. Een ongelukkige val op straat of de harde tegelvloer in de keuken kan al tot complete uitval leiden. Maar ook als het apparaat de klap wel overleeft, kunnen de gevolgen behoorlijk vervelend zijn. Zonder Kobo Aura One hoesje kan de interne technologie namelijk flink beschadigd raken waardoor uw e-books niet meer te openen zijn.

 

Optimaal gebruiksgemak

Een Kobo Aura One hoesje is vaak nuttiger dan de meesten denken. Veel modellen zorgen namelijk niet alleen voor bescherming, maar hebben ook handige extra’s. Uw e-reader overeind zetten om relaxed en handsfree te lezen? Dan biedt een Kobo Aura One hoesje met standaard uitkomst. Veel hoezen hebben bovendien vakjes waarin u uw pasjes kunt bewaren. Vlug inchecken voor de trein? Met het juiste hoesje voor uw Kobo Aura One heeft u uw ov-chipkaart altijd bij de hand.

 

Net zo uniek als uzelf

Kobo Aura One hoesjes zijn dé manier om uw e-reader een persoonlijke look te geven. Maak iets bijzonders van uw gadget door te kiezen voor een cover met een origineel printje. De keuze uit hoesjes voor uw Kobo Aura One is net zo uitgebreid als die voor uw eigen outfit. En wie er zelf stijlvol uitziet, gunt zijn e-reader natuurlijk ook een unieke uitstraling.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw e-reader zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Kobo Aura One hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod hoezen. U kunt behalve een Kobo Aura One hoes ook hoezen bestellen voor tal van telefoon- en tabletmerken maar ook een breed scala aan Kobo Aura One accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Kobo Clara HD hoezen
Bekijk de Kobo Aura H2O hoezen
Bekijk de Kobo Glo hoezen

 

Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!