0

Huawei Ascend Y540

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Ascend Y540 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Huawei Ascend Y540

Deze budgetsmartphone van Huawei is de eerste telefoon die zonder aankondiging op de telefoonmarkt is verschenen. De specificaties van de het toestel zijn goed voor het bijbehorende prijssegment. Het toestel is voorzien van een 4.5-inch beeldscherm, een dual-core processor en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. Voor de smartphonegebruikers die privé en zakelijk gescheiden willen houden, is dit dual-sim toestel ideaal. Ondanks de goede specificaties blijft het toestel erg kwetsbaar voor schade. Gebruik een Huawei Ascend Y540 hoesje om deze schade voor te zijn.


Voorzorgsmaatregelen

Het aanschaffen van een Huawei Ascend Y540 hoesje is één van de voorzorgsmaatregelen die getroffen moet worden bij aankoop van uw nieuwe Huawei. Gevaarlijke invloeden van buitenaf liggen constant te loeren naar uw kwetsbare toestel, waardoor het voorkomen van schade een moeilijke opgave wordt. Het Huawei Ascend Y540 hoesje is vierentwintig uur per dag op z’n hoede en biedt daarbij maximale bescherming aan de telefoon.

Het materiaal van de Huawei Ascend Y540 hoesjes is van hoogwaardige kwaliteit, zodat de hoesjes zeker tegen een stootje kunnen. De covers met TPU siliconen materiaal werken schokabsorberend, wat inhoudt dat ze de hardste stoten en schokken opvangen bij een valpartij. De magneetsluiting van de booktype hoezen en flipcases zorgt ervoor dat het Huawei Ascend Y540 hoesje altijd gesloten blijft wanneer nodig. Door deze functie bergt u uw telefoon zonder problemen op in de tas of broekzak.


Het design

Naast het beschermend aspect heeft het Huawei Ascend Y540 hoesje nog meer kwaliteiten: dankzij de leuke designs en kleuren wordt u telefoon in één keer omgetoverd naar een prachtige verschijning. De verschillende printjes en kleurtjes zijn erg geschikt voor de informelere activiteiten, zoals dagjes weg of verjaardagen. Een zakelijke Huawei Ascend Y540 is daarentegen meer geschikt voor op het werk of op school. Het hebben van meerdere telefoonhoesjes is om deze reden ook helemaal geen overbodige luxe!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Ascend Y540 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Ascend Y540 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Ascend Y540 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei GR3 hoesjes
Bekijk de Huawei Y6 2 hoesjes
Bekijk de Huawei Y6 2 Compact hoesjes