0

Nokia Lumia 1020

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Nokia Lumia 1020 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Nokia Lumia 1020

De Nokia Lumia 1020 is een verbluffende smartphone die vooral wordt geroemd om zijn fenomenale camera. Hiermee kunt u namelijk foto’s maken met een kwaliteit tot 41 megapixel. De beeldstabilisatie zorgt ervoor dat uw foto’s altijd haarscherp zijn. Naast deze bijzondere camerafunctie is de Lumia 1020 ook een krachtige smartphone die is voorzien van een 4.5 inch super AMOLED touchscreen en draait op het Windows Phone 8 besturingssysteem. Om zo lang mogelijk van deze smartphone te genieten, beschermt u uw toestel met een Nokia Lumia 1020 hoesje.


Uw telefoon gaat langer mee

De Lumia 1020 is geen goedkope telefoon. Bescherming met een Nokia Lumia 1020 hoesje is daarom geboden. Zonder hoesje loopt u het risico dat uw telefoon na een val begint te haperen of zelfs helemaal total-loss raakt. Als uw telefoon is beschermd met een Nokia Lumia 1020 hoesje is er na een val meestal niets aan de hand en kunt u gewoon doorgaan met waar u mee bezig was.

Met een Nokia Lumia 1020 hoesje beschermt u uw telefoon ook tegen weersinvloeden zoals zon en regen. Als u uw telefoon te lang in de zon laat liggen kan het systeem oververhit raken, met alle gevolgen van dien. Een Nokia Lumia 1020 hoesje voorkomt oververhitting van uw toestel. Ook schade aan het systeem door regen wordt voorkomen met een Nokia Lumia 1020 hoesje, deze zorgt er namelijk voor dat er veel minder makkelijk water in het kwetsbare systeem terechtkomt.


Langer mooi

Met een Nokia Lumia 1020 hoesje beschermt u uw smartphone tegen ontsierende gebruiksschade zoals krassen en barsten in het gevoelige scherm en gebruikssporen op de behuizing. Zonder hoesje ziet uw telefoon er na korte tijd behoorlijk beschadigd uit. Met een Nokia Lumia 1020 hoesje voorkomt u dit en kunt u veel langer genieten van het fraaie design van deze telefoon.


Veel verschillende hoesjes

Een Nokia Lumia 1020 hoesje biedt niet alleen de beste mogelijke bescherming aan uw toestel, het zorgt er ook voor dat uw telefoon er fraai uitziet. Door het ruime aanbod aan verschillende hoesjes vindt u altijd een Nokia Lumia 1020 hoesje dat perfect bij u past. Kies bijvoorbeeld voor een luxe lederen flipcase als u een zakelijk imago wenst uit te dragen, of een vrolijk gekleurd Nokia Lumia 1020 hoesje als u wilt opvallen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Nokia Lumia 1020 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Nokia Lumia 1020 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Nokia Lumia 1020 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Nokia Lumia 925 hoesjes
Bekijk de Nokia Lumia 920 hoesjes
Bekijk de Nokia Lumia 820 hoesjes