0

Nokia Lumia 530

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Nokia Lumia 530 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Nokia Lumia 530

De Nokia Lumia 530 krijgt een welverdiende plaats in het assortiment van Nokia. De telefoon kenmerkt zich door de ronde contouren en het Windows 8.1 besturingssysteem. Het 4-inch grootte beeldscherm is gemakkelijk te bedienen met het ingebouwde touchscreen, voorzien van ‘capactive multipoint-touch’. Dankzij het handige flow toetsenbord was typen op uw telefoon nog nooit zo gemakkelijk als bij dit toestel. Voorzie dit juweeltje van een leuk jasje met behulp van het Nokia Lumia 530 hoesje.


Passend uiterlijk

Uw Nokia telefoon verdient absoluut een passend Nokia Lumia 530 hoesje! Een hoesje creëert een compleet nieuwe uitstraling en zorgt tevens voor de juiste outfit bij elke gelegenheid. Zo kunt u bij Smartphonehoesjes.nl kiezen uit diverse Nokia Lumia 530 hoesjes gemaakt van verschillende materialen en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Breng de natuur dichterbij door het aanschaffen van een echt houten hoesje of ga voor de zakelijke uitstraling met een lederen hoes.

Dit Nokia Lumia 530 hoesje kan tevens een modebewuste touch aan uw outfit geven. Het hoesje wordt beschouwd als een accessoire, dat met veel zorg is uitgekozen. Zorg dat het hoesje voor uw Lumia 530 met uw kleren, nagellak of stropdas en het totaalplaatje compleet is.


Op en top bescherming

Het zou natuurlijk geen Nokia Lumia 530 hoesje waardig zijn als deze niet ook bescherming zou bieden aan uw telefoon. Het kwaliteitsvolle materiaal sluit mooi aan om de ronde contouren van dit toestel, zodat de beste bescherming gegarandeerd wordt. De kans op kras- en stootschade is minimaal, zodat u en uw telefoon nog lang samen verder kunnen.

Het niveau van de bescherming hangt af van het soort Nokia Lumia 530 hoesje dat u kiest. De booktypes en flipcases omhullen uw hele toestel en zorgen zo voor de best mogelijke bescherming. De siliconen hoezen en hardcases bescherming zowel de achterkant als een randje van de voorkant, zodat de kwetsbaarste onderdelen bedekt zijn. Zo zorgt het gebruik van een passend Nokia Lumia 530 hoesje dat het prachtige design van de Nokia nog deels zichtbaar blijft.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Nokia Lumia 530 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Nokia Lumia 530 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Nokia Lumia 530 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Nokia Lumia 630 hoesjes
Bekijk de Nokia Lumia 635 hoesjes
Bekijk de Nokia Lumia 520 hoesjes