0

Sony Xperia T

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Sony Xperia T hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Sony Xperia T

De Sony Xperia T is een high-end smartphone die sinds eind 2012 verkrijgbaar is in de Nederlandse winkels. Het is een échte smartphone met zeer goede specificaties. Het toestel wordt geleverd met Android 4.0 waarna snel een update mogelijk is naar Android 4.1. Met de 1,5 Ghz dual core processor en het 4,55 inch TFT HD Reality Display kan deze telefoon zich meten aan de beste smartphones van 2012. De camera is van ongelofelijk goede kwaliteit: 13 megapixel en de mogelijkheid om HD opnames te maken.

Kortom: een super moderne en kostbare smartphone die bescherming nodig heeft van een Sony Xperia T hoesje.

Een langere levensduur

Door het aanschaffen van een Sony Xperia T hoesje kiest u voor een langere levensduur van uw telefoon. Het hoesje beschermt uw toestel bij vallen en stoten waardoor de kwetsbare techniek geen harde klappen te verduren krijgt. Het resultaat is dat de telefoon minder snel gebreken vertoont waardoor u er langer plezier van heeft.

Naast het beschermen van de kwetsbare techniek aan de binnenkant van de telefoon, zorgt een Sony Xperia T hoesje er natuurlijk voor dat het toestel van buiten minder snel beschadigd raakt. Zo loopt uw telefoon minder snel krassen en barsten op en zal u minder snel te maken hebben met afkalvende randjes en vuil of stof in de randjes.

Een gave look

Behalve uw toestel beschermen tegen het oplopen van schade, kunt u met een Sony Xperia T hoesje uw telefoon een persoonlijke look geven. Zo kunt u kiezen voor een zakelijke uitstraling door een zwart lederen Sony Xperia T hoesje te gebruiken, of voor een hippe uitstraling door een roze of een rode portemonnee hoes te kiezen.

Er voor ieder wat wils, of u nu houdt van zakelijk en strak of opvallend en trendy. Een Sony Xperia T hoesje maakt uw telefoon nog completer!

Een onbeschadigd scherm

De Sony Xperia T heeft een groot scherm, maar liefst 4,55 inch. U bedient uw telefoon door middel van touchscreen (aanraken van het scherm). Hierdoor is het scherm het onderdeel dat het meest in aanraking komt viezigheid, vochtigheid of scherpe voorwerpen. Met een Sony Xperia T hoesje voorkomt u dat er krassen op het scherm komen door bijvoorbeeld een bos sleutels die u in uw zak steekt waar ook de telefoon in zit.

Dit geldt echter alleen als u de telefoon niet gebruikt en als deze in het hoesje zit. Om het scherm ook te beschermen als u de telefoon wel gebruikt, kunt u naast een Sony Xperia T hoesje het beste kiezen voor een screenprotector. Dit is een dunne folie die u eenmalig over het scherm plakt waardoor het scherm zelf geen krassen, vetvlekken of vingerafdrukken oploopt tijdens gebruik.

Een Sony Xperia T hoesje beschermt alle onderdelen van uw telefoon en geeft een persoonlijke uitstraling aan uw toestel.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Sony Xperia T hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Sony Xperia T hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Sony Xperia T accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Sony Xperia Z3 Compact hoesjes
Bekijk de Sony Xperia X hoesjes
Bekijk de Sony Xperia Z3 hoesjes