0

Sony Xperia Z Ultra

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Sony Xperia Z Ultra hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Sony Xperia Z Ultra

De Sony Xperia Z Ultra is een zogeheten phablet, een kruising tussen eens smartphone en een tablet. Met het 6.4 inch Full HD scherm is hij te klein voor een tablet, maar eigenlijk te groot voor een smartphone. Ideaal voor mensen die wel willen kunnen bellen met hun toestel, maar ook een groot scherm willen. Net als de Xperia Z, het kleine broertje van de Z Ultra, is hij stof- en waterdicht. De 8 megapixel camera maakt deze phablet compleet. Omdat zo’n groot toestel makkelijk kan beschadigen, is het verstandig om te kiezen voor de bescherming van een Sony Xperia Z Ultra hoesje.


Optimale bescherming

U moet er toch niet aan denken: u hebt net die gloednieuwe Z Ultra uit de doos gehaald en geniet van de goede camera, de razendsnelle processor en het haarscherpe beeld. Dan laat u per ongeluk het toestel uit uw vingers glippen, met grote schade tot gevolg. Zonder de bescherming van een Sony Xperia Z Ultra hoesje kan één val al leiden tot een lelijke barst in het scherm, een weigerende camera of zelfs een complete total-loss. Om dit doemscenario te voorkomen kunt u het toestel het beste beschermen met een Sony Xperia Z Ultra hoesje. Deze beschermt de telefoon zowel tegen schade aan het uiterlijk als schade aan het innerlijk van de telefoon. Met een Sony Xperia Z Ultra hoesje kunt u rustig door blijven ademen als u de telefoon uit uw handen laat vallen.


Voorkom krassen op het scherm

Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone, zeker grote schermen raken relatief snel beschadigd. De bescherming van een Sony Xperia Z Ultra hoesje is daarom noodzakelijk als u lang wilt kunnen blijven genieten van een kras- en barstvrije telefoon. Indien u een Sony Xperia Z Ultra hoesje koopt dat het scherm openlaat, is het aan te raden om hiernaast ook een screenprotector te bestellen. Met deze dunne folie houdt u het scherm namelijk krasvrij.


Een ruim aanbod

Een Sony Xperia Z Ultra hoesje biedt niet alleen de best mogelijke bescherming, maar het zorgt er ook nog eens voor dat de telefoon er fraai uitziet. Met een hoesje kunt u uw telefoon het uiterlijk geven dat bij ú past. Kijk snel in het ruime aanbod en bestel vandaag nog uw Sony Xperia Z Ultra hoesje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Sony Xperia Z Ultra hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Sony Xperia Z Ultra hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Sony Xperia Z Ultra accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Sony Xperia XZ hoesjes
Bekijk de Sony Xperia X Compact hoesjes
Bekijk de Sony Xperia E5 hoesjes