Geheugenkaarten

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u micro sd kaarten voor alle smartphones ✔ Snelle levering ✔Geen vol geheugen ✔ Veilige data ✔ Onbeperkt muziek luisteren.


Micro sd kaart

U kent het misschien wel. U wilt met uw smartphone een foto of filmpje maken, maar het geheugen van uw telefoon is vol. Door de hoge kwaliteit van de foto’s en filmpjes die u met uw smartphone kunt maken, nemen deze vaak veel geheugen in beslag. Een micro sd kaart kan in deze situatie uitkomst bieden. Een micro sd kaart voorziet uw telefoon van extra geheugen, waardoor u er veel meer data (foto’s, filmpjes, muziek) op kwijt kunt. Met de relatief beperkte opslagcapaciteit van de meeste smartphones is een micro sd kaart een must om al uw data op uw telefoon te kunnen zetten. U kunt hiermee naar hartenlust muziek en apps downloaden en in hoge kwaliteit foto’s en filmpjes schieten, zonder u zorgen te hoeven maken of er wel genoeg geheugen beschikbaar is


Haal meer uit uw telefoon

Als het interne geheugen van uw telefoon helemaal vol zit, zal het toestel een stuk trager werken. Het is daarom verstandig om standaard al uw data op een micro sd kaart te zetten, zodat het systeem van uw telefoon gewoon snel zal blijven werken.

Een sd kaartje is bovendien erg handig om handig en snel bestanden over te zetten van uw telefoon naar een ander apparaat en vice versa. Bijna alle moderne elektronische apparaten hebben wel een sd-ingang. U kunt met een micro sd kaart dus gemakkelijk bestanden uitwisselen met uw computer, mp3-speler, navigatiesysteem of digitale camera. Omdat niet al deze apparaten standaard een micro sd ingang hebben, zit er bij iedere micro sd kaart standaard een sd-adapter geleverd, waarmee u de hem ook via een normale sd ingang kunt gebruiken.


Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Er zijn micro sd kaarten met verschillende opslagcapaciteiten verkrijgbaar, zodat u er een kunt uitkiezen met een dataopslag die voldoet aan uw behoefte. Wilt u graag films of veel muziek op uw smartphone zetten, dan is een kaart van 32 gigabyte waarschijnlijk de beste keuze voor u. Hoeft u niet zo nodig een enorme hoeveelheid data op uw telefoon op te slaan, dan is een geheugenkaart van 8 gigabyte waarschijnlijk voldoende voor u.


Houdt uw bestanden veilig

Een micro sd kaart is een ideale accessoire om uw bestanden veilig te houden. Als uw telefoon per ongeluk kapot gaat na een val kan het zo maar gebeuren dat u alle data die op uw telefoon stonden kwijt bent. Een micro sd kaart gaat echter niet kapot na een val. Omdat een micro sd kaart zogenaamd ‘solid state’ is, wat betekent dat hij geen bewegende onderdelen heeft, is hij vrijwel onverwoestbaar. Hiernaast is hij slijtvast, zodat u bijzonder lang van deze geweldige gadget kunt genieten.