0

Huawei Ascend G630

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Ascend G630 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Huawei Ascend G630

De Huawei Ascend G630: een onderdeel van de prachtige collectie van Huawei. Het toestel draait op een quad-core processor en is voorzien van het Android besturingssysteem, versie 4.3. Het toestel is slechts 7,8 millimeter dik en heeft een beeldscherm van 5-inch. De 8 megapixel camera aan de achterzijde functioneert in combinatie met een LED-flitser. Voorzie uw nieuwe telefoon van een Huawei Ascend G630 hoesje en geniet van een optimale bescherming.


Lekker op vakantie!

Gaat uw toestel mee op wintersport- of zomervakantie? Voorzie uw telefoon dan voor vertrek van een beschermend Huawei Ascend G630 hoesje. Op vakantie liggen er veel gevaren op de loer, zoals sneeuw, zandkorreltjes, een waterijsje en de lage of juiste hoge temperaturen. Indien u gebruik maakt van een hoesje voor uw Huawei Ascend G630, kunt u rekenen op optimale bescherming tegen al deze schadeveroorzakers. Het zand en de sneeuw worden op afstand gehouden en het waterijsje drupt op de hoes in plaats van op het beeldscherm.

Ook tijdens de reis naar uw vakantiebestemming kan een Huawei Ascend G630 hoesje van pas komen. In alle haast bergt u uw toestel snel even op in de tas of broekzak, maar vergeet daarbij dat de sleutels en het muntgeld zich daar ook bevinden. Voor u het weet komt uw telefoon de sleutels tegen en heeft het beeldscherm een kras te pakken. Gebruik een handig Huawei Ascend G630 hoesje om uw toestel te beschermen tegen deze vorm van schade.


Kies het uiterlijk

Het leuke van een Huawei Ascend G630 hoesje is dat u het uiterlijk helemaal kunt aanpassen naar eigen wensen en voorkeuren. Bent u fan van hout of leder? Voorzie uw telefoon dan van een hoesje dat vervaardigd is van één van deze twee materialen. Naast het materiaal kunt u ook het model en de kleur van het Huawei Ascend G630 hoesje bepalen. Indien u graag een zakelijke uitstraling en volledige bescherming wenst, kiest u voor een donkere kleur hoes in de vorm van een booktype model. Het eindresultaat, samengesteld op basis van uw voorkeuren: een donkergekleurde, lederen Huawei Ascend G630 hoes in booktype model.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Ascend G630 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Ascend G630 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Ascend G630 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei Ascend G6 hoesjes
Bekijk de Huawei Ascend G6 4G hoesjes
Bekijk de Huawei Nova hoesjes