iPhone hoesjes

iPhone 4 / 4s hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 4s hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ snelle levering ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw iPhone 4/ 4s

De iPhone 4s: de best verkochte telefoon van Apple in 2011-2012 en de grote concurrent van de Samsung Galaxy S2. Een smartphone met een kraakhelder beeld, een dual core processor en een 8.0 megapixel camera. Alles is mogelijk: bellen, sms’en, foto’s maken, video’s opnemen, internetten, uw sociale netwerk beheren, ga zo maar door. Hoe meer de telefoon gebruikt wordt, hoe kwetsbaarder het wordt en hoe meer hinder u ondervindt als het toestel beschadigd raakt. Een iPhone 4s hoesje is daarom een ware must!


Bescherm uw scherm

Het beeldscherm van de iPhone 4 en de 4s is net als andere iPhones gemaakt van glas en daardoor zeer kwetsbaar. Het vervangen van het scherm kost veel geld en u bent uw telefoon ook nog eens een tijd kwijt. Een iPhone 4s hoesje zorgt voor de optimale bescherming van uw scherm.

Met een screenprotector beschermt u uw scherm naast het gebruik van een iPhone 4s hoesje continu tegen krassen door bijvoorbeeld sleutels, vingerafdrukken en vuil. Hierdoor blijft uw scherm een lange tijd goed functioneren waardoor u optimaal kunt genieten van uw iPhone 4s.


Krassen en gebruikerssporen

Door het intensieve gebruik van de moderne smartphone, raakt de achterkant van uw scherm tientallen keren per dag een harde ondergrond. De meeste iPhones zijn zwart waardoor krassen en vlekken goed te zien zijn. Door het gebruik van een iPhone 4s hoesje voorkomt u krassen en gebruikerssporen aan de achterkant van uw toestel.


Stoten en vallen

Net als het oplopen van krassen, kan uw toestel dagelijks in aanraking komen met stoten of vallen. Het glazen scherm kan barsten waardoor uw toestel geheel onbruikbaar wordt. Bij gebruik van een iPhone 4s hoesje wordt de klap opgevangen als de telefoon ergens tegenaan stoot of als deze op de grond valt. Ook beschermt u het toestel door het gebruik van een iPhone 4s hoesje tegen inwendige schade waardoor alle functies van de telefoon bruikbaar blijven.


Soorten iPhone 4s hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl heeft u keuze uit verschillende soorten iPhone 4s hoesjes. Of u nu houdt van een strak en zakelijk design of een vrolijk en fancy design, bij ons vindt u voor ieder wat wils:

  • Lederen insteekhoesjes
  • Lederen flipcases
  • Hardcase backcovers
  • Siliconen backcovers
  • Screenprotectors

Een backcover is een iPhone 4s hoesje dat alleen de zij- en achterkant van uw toestel beschermt. Wij adviseren u daarom om in combinatie met dit iPhone 4s hoesje een screenprotector te gebruiken. Hierdoor is ook de voorkant beschermd tegen schade.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw product wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Apple Iphone 4s hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPhone 4s accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPhone 6 hoesjes
Bekijk de iPhone 5 / 5s hoesjes
Bekijk de iPhone 5c hoesjes


Smartphonehoesjes.nl is 52012 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10