Winkelwagen

iPhone 7 Plus

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 7 Plus hoesjes ✔ Altijd gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw iPhone 7 Plus

Na de succesvolle iPhone 7 heeft Apple weer een eyecatcher aan de serie toegevoegd, namelijk de iPhone 7 Plus. Zoals bij de iPhone 6 serie ook al was te zien verbetert Apple bij de iPhone 7 serie wederom de prestaties van het Plus toestel. Het beeldscherm heeft een grootte van 5.5 inch en u bestuurt het toestel gemakkelijk met het geavanceerde iOs besturingssysteem. Met de high performance camera aan zowel voor- als achterzijde maakt u de mooiste foto’s. Beschadigingen aan het toestel en de prettige features zijn natuurlijk zonde, maar heel gemakkelijk te voorkomen met een iPhone 7 Plus hoesje.


Bescherm uw kostbaarheid

U draagt uw toestel natuurlijk overal met u mee, dus bescherming is essentieel. Een op maat gemaakt hoesje voor uw iPhone 7 Plus is hiervoor de beste optie ter preventie van vervelende schade. U moet er toch ook niet aan denken dat uw kostbare toestel en de kwaliteit achteruit gaan vanwege een onvoorziene valpartij? Bovendien is een iPhone 7 Plus hoesje een goedkoper alternatief dan een dure verzekering én u kunt ook nog eens regelmatig het standaard design van uw toestel veranderen. Met een iPhone 7 Plus hoesje slaat u dus twee vliegen in één klap.

Apple maakt haar toestellen steeds dunner en daarmee kwetsbaarder. Een iPhone 7 Plus hoesje is dus niet alleen handig voor het beschermen van uw telefoon, maar geeft deze ook extra dikte en dus meer grip. Wilt u het slanke design van uw toestel juist zoveel mogelijk behouden? Dan zijn er ook extreem dunne iPhone 7 Plus telefoonhoesjes verkrijgbaar die nauwelijks gewicht toevoegen aan uw juweeltje.


De keuze is reuze

Voor de echte trendsetters onder ons zijn er moderne iPhone 7 Plus hoesjes verkrijgbaar. Denk hierbij aan flipcases met stoere studs erop en hardcases met de kleurrijkste prints. Bent u niet zo’n fan van drukke covers om uw telefoon, ga dan voor een meer casual look door te kiezen voor een effen iPhone 7 Plus hoesje of lederen booktype hoes. U heeft het imago van uzelf en uw toestel volledig in eigen handen!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw iPhone 7 Plus hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes- en accessoires, maar ook voor tablethoezen en MacBook hoezen. Bekijk onze MacBook Pro 15 inch hoezen en MacBook Air 11 inch hoezen. U kunt behalve een iPhone 7 Plus hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPhone 7 Plus accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPhone 7 hoesjes
Bekijk de iPhone X hoesjes
Bekijk de iPhone 8 hoesjes