Winkelwagen

iPhone 7s Plus

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 7s Plus hoesjes ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Veilig en snel online betalen ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw iPhone 7s Plus

Met de iPhone 7s Plus heeft Apple weer een goede opvolger van de Plus serie op de markt gebracht. Aan de oppervlakte lijkt er niets te zijn veranderd aan deze S-versie van de iPhone 7 Plus, maar niets is minder waar. Onder de motorkop heeft Apple wederom z’n best gedaan om de technologie nog geavanceerder te maken. Dit zorgt ervoor dat de noodzaak om uw toestel te bescherming met een iPhone 7s Plus hoesje nog groter is.


Voorkom schade

Een van de mooiste voordelen van de iPhone 7s Plus is het grote beeldscherm. Echter betekent een groter scherm ook meer kans op schade. iPhone 7s Plus hoesjes kunnen deze schade voorkomen, zodat het scherm ook na een val vrij van krassen blijft. Omdat het toestel bedekt wordt door het hoesje, kunnen scherpe of ruwe objecten niet in aanraking komen met uw telefoon. Uw fietssleutel en haarspelden vormen zo niet langer een gevaar. Ook gebruikssporen zoals beschadiging van de behuizing en afkalvende hoekjes worden door een iPhone 7s Plus hoesje voorkomen.


Eenvoudig verfraaid

Uw telefoon heeft een groot scherm, maar op veel andere punten lijkt deze sterk op de telefoons van anderen. Wilt u het toestel helemaal eigen maken? Schaf dan een uniek iPhone 7s Plus hoesje aan. Uit een groot aanbod kiest u een hoesje dat aansluit bij uw eigen wensen. Met een kleurrijk en vrolijk versierd hoesje of juist een strak en zakelijk model onderscheidt uw telefoon zich pas echt van de rest. Met het juiste hoesje om uw iPhone 7s Plus wordt uw toestel eenvoudig verfraaid en omgetoverd tot een lust voor het oog.


Onvoorspelbare gebeurtenissen

Uw telefoon gaat overal mee naartoe en wordt daarbij blootgesteld aan talloze gevaren. Rondvliegende stofdeeltjes, een onverwachte hoosbui of een bal die over het doel schiet, kunnen uw telefoon ernstig beschadigen. Met een iPhone 7s Plus hoesje bent u voorbereid op de meest onvoorspelbare gebeurtenissen. Zowel de buiten- als binnenkant van de telefoon worden beschermd zodat u zo lang mogelijk van het toestel kunt genieten. Dankzij de stevige materialen van iPhone 7s Plus hoesjes weerstaat uw smartphone weer en wind en kunt u zorgeloos over straat.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw iPhone 7s Plus hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een iPhone 7s Plus hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPhone 7s Plus accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPhone 7 hoesjes
Bekijk de iPhone 7s hoesjes
Bekijk de iPhone 7 Plus hoesjes