0

HTC Desire 500

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire 500 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw HTC Desire 500

De HTC Desire 500 is een fraaie smartphone die is uitgerust met een snelle 1.2 ghz quad-core processor en een 4.3 inch touchscreen. De 8 megapixel camera stelt u in staat om overal en altijd scherpe foto's en filmpjes te schieten. Indien u zo lang mogelijk van deze telefoon wenst te genieten, schaft u een HTC Desire 500 hoesje aan.


Optimale bescherming

Met een HTC Desire 500 hoesje zorgt u voor optimale bescherming van uw kostbare smartphone. U wilt toch voorkomen dat het toestel binnen de kortste keren onder de ontsierende gebruikssporen zit? Met een HTC Desire 500 hoesje zullen de randjes van uw telefoon niet afkalven en blijft het scherm gevrijwaard van krassen en barsten. Zo geniet u dus veel langer van uw smartphone.

Een HTC Desire 500 hoesje beschermt uw telefoon ook tegen schade aan de binnenkant van het toestel. Zonder hoesje kan één val al fataal zijn. Uw toestel begint te haperen of kan zelfs total-loss raken. Een HTC Desire 500 hoesje vangt bij een onfortuinlijke val de harde klap op, zodat u gewoon weer door kunt gaan waar u mee bezig was.


Voorkom schade door zon en regen

U gebruikt uw smartphone overal, dus ook buiten. Bij gebruik in de open lucht liggen echter speciale gevaren op de loer. Een HTC Desire 500 hoesje beschermt uw toestel tegen oververhitting als u hem te lang in de zon laat liggen. Bovendien zorgt u er met een hoesje voor dat er veel minder snel vocht in het kwetsbare systeem terechtkomt, zodat een belletje in de regen niet snel fataal zal zijn voor uw telefoon. De prijs van een hoesje staat in geen verhouding tot de schade die u hiermee voorkomt, aarzel dus niet en kies vandaag nog voor een beschermend HTC Desire 500 hoesje voor uw telefoon.


Veel verschillende hoesjes

Een smartphone is een persoonlijk accessoire die u overal mee naartoe neemt en de hele dag door gebruikt. Dan is het leuk als u deze met een HTC Desire 500 hoesje een geheel eigen uiterlijk kunt geven. Smartphonehoesjes.nl biedt een groot aanbod van hoesjes in verschillende kleuren en van verschillende materialen en design. Hierdoor vindt u altijd het HTC Desire 500 hoesje dat precies bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire 500 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC Desire 500 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC Desire 500 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC 10 hoesjes
Bekijk de HTC Desire Eye hoesjes
Bekijk de HTC One A9s hoesjes