iPad Pro 9.7 hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u een iPad Pro 9.7 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

Een hoes voor uw iPad Pro 9.7

De iPad Pro 9.7 is weer een juweeltje uit de collectie van Apple. De iPad is ontworpen met een 9.7 inch Retina display, waardoor u het verschil tussen losse pixels niet meer met het blote oog onderscheidt. Daarnaast schiet u foto’s in een 12 megapixel resolutie, ontgrendelt u uw iPad met een Touch ID vingerafdrukscanner en mag de gebruiksvriendelijke iOS 9 software uiteraard niet ontbreken. Dit geweldige totaalpakket heeft baat bij de ultieme bescherming van een iPad Pro 9.7 hoes.

 

De juiste bescherming rondom

Zodra u eenmaal gewend bent aan de kwaliteit en luxe van een iPad Pro 9.7 hoes, wilt u nooit meer zonder. De hoes geeft u een extra stukje zekerheid en voorkomt verschillende vormen van schade, 360° rondom. De prachtige, glanzende topcoating van de iPad is gevoelig voor krassende voorwerpen, uitstekende hoeken en ruwe ondergronden. Het interne mechanisme, waaronder de processor en accu, lopen risico bij een harde val, een flinke stoot en een omgevallen glas water. De iPad vertoont vervolgens haperingen, disfuncties, een tragere reactietijd of reageert zelfs helemaal niet meer. U voorkomt deze vormen van schade én het worstcasescenario, afschrijving van uw gadget, door van het begin af aan gebruik te maken van een iPad Pro 9.7 hoes.

Als u inderdaad van het begin af aan consistent gebruikt maakt van een dergelijk beschermmiddel, geniet u van veel voordelen. Zo houdt iPad Pro 9.7 hoes slijtagesporen op afstand, iets waar u zelf niet volledig toe in staat bent. Zelfs als u uiterst voorzichtig met uw tablet omgaat, zullen er op lange termijn gebruikssporen zichtbaar worden. Denk hierbij aan versleten plekken, kleine krasjes, afgesleten randjes en een vervaagde menuknop. De case voor uw iPad Pro 9.7 vertraagt dit aftakelproces en heeft enkel het beste met uw iPad voor.

 

Designer laptop

De iPad Pro 9.7 hoezen van Smartphonehoesjes.nl zijn allesbehalve saai en eentonig. Dankzij de leuke kleuren, elegante printjes en bijzondere materialen zet u de hoes tevens in om een leuke draai aan de uitstraling van uw tablet te geven. U heeft de mogelijkheid om te variëren, uw gadget te onderscheiden van andere binnen deze soort en om er een persoonlijke twist aan te geven. U kunt de doeleinden laten meewegen in uw keuze tussen verschillende iPad Pro 9.7 hoezen. Een werk-gerelateerde iPad hult u in chique leder, terwijl een iPad die u als ticketscanner gebruikt op een feestje een stuk kleurrijker mag.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw iPad Pro 9.7 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een iPad Pro 9.7 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPad pro 9.7 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPad Pro 12.9 (2018)hoezen
Bekijk de iPad Air 2 hoezen
Bekijk de iPad Mini 4 hoezen


Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.