iPad Air 2 hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je een iPad Air 2 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

Een iPad Air 2 hoesje voor je tablet

De Ipad Air 2 is in vele opzichten een toptablet. Hoewel enkele technologische hoogstandjes zoals een 8 megapixel camera en een vingerafdrukscanner in dit apparaat zijn verwerkt, heeft Apple het gewicht weten te beperken tot slechts 437 gram. Een tablet met deze kwaliteiten verdient het om beschermd te worden met een Ipad Air 2 hoesje.

 

Bescherming tegen vallen en stoten

Uiteraard ga je voorzichtig om met je tablet, maar de kleine hoekjes waarin het ongeluk schuilt zijn talrijk. Een instabiel glas drinken, een bos sleutels in je tas en een harde tegelvloer zijn potentiële oorzaken voor een beschadigd apparaat. Met een iPad Air 2 hoesje neem je deze gevaren weg. Het stevige materiaal waarvan het gemaakt is, neemt de grootste schokken op en beschermt je scherm bij vallen en stoten. Bovendien voorkomt een iPad Air 2 cover dat vloeistoffen eenvoudig kunnen binnendringen en de gevoelige techniek zullen beschadigen. Er zijn veel risico’s die simpelweg te groot zijn om te negeren. Met een iPad Air 2 hoesje neem je het zekere voor het onzekere en zal je tablet beschermd zijn tegen de meest voorkomende gevaren.

Een gebarsten scherm en haperende hardware zijn veel voorkomende gevolgen wanneer tablets onverhoopt van tafel vallen. Door je tablet te beschermen met een van de hoezen voor de iPad Air 2 kun je hoge kosten besparen. Vervanging van het scherm of reparatie van je tablet zijn specialistische klusjes en kosten daardoor klauwen met geld. Een iPad Air 2 hoesje is heel wat goedkoper en voorkomt dat je tablet schade oploopt bij de minste of geringste val of stoot. `Voorkomen is beter dan genezen’ zegt men en dit geldt ook zeker voor je tablet. De hoezen voor de iPad Air 2 zijn een verstandige investering.

 

Verschillende hoezen voor de iPad Air 2

Er is heel veel assortiment om uit te kiezen. Dat maakt het des te lastiger om de goede keuze voor jezelf te maken. We weten dat een iPad Air 2 hoesje bescherming biedt, maar dit is niet alles dat een cover te bieden heeft. We nemen de populairste modellen en de bijbehorende functies met je door.

Hul je jouw tablet is een van de backcovers, dan is het apparaat voorzien van bescherming aan de achterkant en zijkanten. Wanneer je extra bescherming wilt, kun je dit ook combineren met een screenprotector. Een backcover voor je tablet is in de meeste gevallen gemaakt van kunststof materiaal. Erg stevig en haast onverwoestbaar. Dit materiaal sluit als een tweede huid aan om je gadget en ligt prettig in de hand tijdens gebruik.

Voor tablets is een bookcover een van de populairste keuzes. Een bookcover biedt bescherming aan alle kanten van je tablet en is vaak gemaakt van hoogwaardig (kunst)leder. Er zijn verschillende varianten, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor eentje met een voorflap met auto-wake functie. Dit betekent dat het beeldscherm automatisch 'op slot' gaat zodra de flap dichtgaat en je direct aan de slag kan bij het openen van het iPad Air 2 hoesje. Een ander bekend exemplaar is en keyboard bookcase. Dit is een iPad Air 2 cover met een toetsenbord, zodat je het touchscreen niet hoeft te gebruiken om je stukken uit te typen.

Naast de eerder genoemde varianten, kun je ook kiezen voor een van de sleeves. Dit iPad Air 2 hoesje omhult je tablet en maakt het daardoor onmogelijk voor schade om het toestel te bereiken. De sleeve is afgesloten met een rits. Je moet je tablet wel uit de sleeve halen om deze te kunnen gebruiken.

 

Aanpassing aan je wensen

Grote kans dat je jouw tablet hebt aangepast aan je eigen wensen. Je installeert de apps die je belangrijk vindt en stelt een persoonlijke achtergrondfoto in. Een iPad Air 2 cover sluit aan bij deze aanpassingen. Op Smartphonehoesjes.nl kies je jouw eigen favoriete iPad Air 2 hoesje. Eenmaal gehuld in deze hoes, zal de tablet nog meer voelen als jouw tablet. Zelfs wanneer de tablet uit staat, heeft hij nog steeds een bijzondere uitstraling. Vrolijk, chique, glinsterend of eenvoudig, het aanbod in hoezen voor de iPad Air 2 is groot genoeg om aan ieders wensen te voldoen.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je tablethoezen en telefoonhoesjes. Je kunt behalve een iPad Air 2 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPad Air 2 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPad Pro 11 (2018) hoezen
Bekijk de iPad Pro 12.9 (2018) hoezen
Bekijk de iPad 4 hoezen


Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!