LG Hoesjes & Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG telefoonhoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ Veilig betalen

 

Een hoesje voor uw LG

LG produceert de meest geavanceerde smartphones. Zo zijn er de succesvolle telefoons uit de Optimus serie; de Optimus L3, L5, L7 en L9 en heeft LG in samenwerking met Google de zeer stijlvolle Nexus 4 en 5 op de markt gebracht. De producten van LG worden gekenmerkt door de meest moderne techniek die hand in hand gaat met een zeer strak design. Als u zo lang mogelijk wilt genieten van uw LG smartphone, kiest u voor één van de trendy, zakelijke of fancy LG hoesjes.

 

Noodzakelijke bescherming

Stelt u zich eens voor. U hebt net een prachtige LG smartphone aangeschaft en geniet met volle teugen van het prachtige design, de beste prestaties en het kraakheldere beeldscherm. Dan laat u per ongeluk de telefoon uit uw handen vallen, met een lelijke barst in het scherm tot gevolg. Hoesjes voor uw LG zorgen ervoor dat u dit rampscenario kunt voorkomen. Deze zit strak om uw telefoon en beschermt uw toestel tegen ontsierende barsten en krassen. Hierdoor ziet uw kostbare smartphone er langer mooi uit en heeft u er bovendien langer plezier van.

Naast de buitenkant van de telefoon zorgen LG hoesjes er ook voor dat de binnenkant van de telefoon beschermd is tegen schade. Waar een smartphone zonder hoesje na vallen of stoten vaak begint te haperen, beschermt een LG hoesje het binnenwerk optimaal. Hierdoor kunt u veel langer genieten van de geweldige prestaties van uw smartphone.

 

Een groot aanbod

Het kan soms moeilijk zijn om een geschikt hoesje voor uw telefoon te vinden. Er zijn zoveel verschillende modellen en u bent natuurlijk niet zomaar tevreden met het eerste beste hoesje. Smartphonehoesjes.nl biedt een zeer groot aanbod LG hoesjes. Hierdoor vindt u niet alleen altijd een hoesje dat precies om uw toestel past, maar u heeft bovendien een ruime keuze uit veel verschillende soorten telefoonhoesjes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Lederen flipcase hoesjes
  • Lederen insteekhoesjes
  • Broekriemhoesjes
  • Portemonneehoesjes
  • Verschillende kleuren hardcase- en TPUhoesjes

U vindt altijd een LG hoesje dat perfect bij ú past.

 

Kwaliteit en service

De LG hoesjes van smartphonehoesjes.nl zijn van de best mogelijke kwaliteit, waardoor uw telefoon altijd optimaal beschermd is. Vind bijvoorbeeld direct uw LG G6 hoesje of LG K8 2017 hoesje.

Als u op werkdagen voor 21:00 uur een LG hoesje bestelt en betaalt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Daarbij betaalt u geen verzendkosten. Aarzel dus niet langer en schaf vandaag nog één van onze LG hoesjes aan.