Samsung Galaxy S20 Plus Screenprotectors

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S20 Plus screenprotectors ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Veilig en snel afrekenen ✔ Webshop Keurmerk.

 

Een Samsung Galaxy S20 Plus screen protector

We gebruiken onze smartphone dagelijks voor allemaal verschillende doeleinden. Bellen of whatsappen met je vrienden en collega’s, navigeren naar je eindbestemming of iets opzoeken op internet. Dit en nog veel meer maakt je smartphone mogelijk! Wanneer je intensief gebruik maakt van het toestel, loopt deze zo nu en dan wel eens meer risico. Om ongewenste schade te voorkomen kun je gebruik maken van een Samsung Galaxy S20 Plus screen protector. Krassen en stootschade blijft weg van het display en jij kunt zorgeloos van je smartphone blijven genieten.

 

Wat zijn de grote voordelen van een Samsung Galaxy S20 Plus screenprotector?

Je smartphone voorzien van stevige bescherming is een belangrijk detail. Voor je gebruik maakt van het toestel, kun je een Samsung Galaxy S20 Plus screen protector op het display bevestigen. Dit is een stevig beschermlaagje, welke voor krachtige protectie zorgt. Krassen, stootschade en vocht kunnen geen weg naar het beeldscherm vinden. Precies wat je wilt bereiken: je smartphone geheel intact. Toch kan het voorkomen dat je af en toe een ongelukje veroorzaakt. Bijvoorbeeld door je smartphone te laten vallen of het toestel in een door de regen doorweekte jaszak mee te dragen. Op dit soort momenten is een Samsung Galaxy S20 Plus screenprotector je redder in nood. De eventuele krassen dringen enkel door tot de screenprotector en ook vochtige spetters worden afgeweerd dankzij het accessoire. Om de bescherming nog krachtiger te maken, kun je ook een Samsung Galaxy S20 Plus hoesje gebruiken. Samen zorgen deze producten voor ultieme bescherming. Een goedkope oplossing, aangezien de reparatiekosten achterwege blijven. Een Samsung Galaxy S20 Plus screen protector is dus een belangrijke toevoeging!

 

Alle screenprotectors op een rijtje

De belangrijkste functie van een Samsung Galaxy S20 Plus screen protector is het beschermen van je smartphone. Dat doet iedere variant. Daarnaast zijn er ook protectors met extra functies, waardoor het gebruikscomfort omhoog gaat. We zetten de verschillende opties voor je op een rijtje.

De klassieke varianten binnen de Samsung Galaxy S20 Plus screenprotectors zijn de exemplaren van folie en glas. Het begon allemaal met de folie protector en kort daarna verscheen ook de glazen variant op de markt. Een folie protector is flinterdun en zorgt voor minimale bescherming. Deze Samsung Galaxy S20 Plus screen protector is ideaal voor iedereen die erg voorzichtig met zijn smartphone omgaat en waarvan het doel vooral vlekken en vuil op afstand houden is. De glazen variant is een stuk steviger en zorgt daardoor voor maximale bescherming. Deze screenprotector gaat zeker een tijdje mee en zal krassen op afstand van het display houden.

Wil je liever een Samsung Galaxy S20 Plus screen protector met een aanvullende functie? Ook dan zijn er voldoende opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een anti-fingerprint screenprotector. Dit accessoire zorgt er specifiek voor dat vingerafdrukken op afstand blijven. Een andere handige protector is een variant die weerspiegeling van de zon tegengaat. Geen verblinding meer tijdens het smartphonegebruik wanneer je buiten bent. Last but not least, kun je kiezen voor een privacy screenprotector. Deze Samsung Galaxy S20 Plus screenprotector houdt stiekeme gluurders tegen middels een speciale coating. Je kunt het beeldscherm namelijk enkel van de voorkant bekijken. Dat geeft net wat extra privacy aan de gebruiker. Ideaal!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit jouw telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw Samsung Galaxy S20 Plus screen protector wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy S20 Plus screenprotector ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor jouw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Samsung Galaxy S20 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S21 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S21 Plus screenprotectors