Samsung oplader

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 1

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung opladers ✔ Gratis verzonden ✔ Veilig en snel online betalen ✔ Zeer snel geleverd.

 

Een Samsung oplader

Jouw smartphone en een oplader horen bij elkaar. Wanneer je jouw smartphone de hele dag door intensief gebruikt, zal er een moment komen dat de batterij leeg raakt. Of het nu gaat om berichtjes versturen, iets op internet opzoeken of muziek luisteren, het beïnvloedt de batterij allemaal op eenzelfde manier. Met een Samsung oplader kun je het toestel weer vliegensvlug opladen, waar je ook bent. Bovendien kun je de Samsung oplader eenvoudig meenemen in je zak, tas of auto zodat je op ieder moment toegang heeft tot de lader. Op Smartphonehoesjes.nl shop je een passende Samsung oplader!

 

Diverse oplaadopties met een Samsung oplader

Jouw smartphone opladen gaat middels verschillende manieren. De meest voorkomende manier van opladen is natuurlijk via het stopcontact. Dit bestaat uit een kabel en een adapter. Het voordeel van twee losse onderdelen is dat je jouw smartphone ook kunt opladen met het enkel het USB-kabeltje van de Samsung oplader. Met het snoertje kun je jouw smartphone opladen via je computer of laptop. Superhandig wanneer je met je laptop de deur uitgaat of op kantoor tijdens het werken. Ook in de auto kun je gebruik maken van het handige USB-kabeltje. Door gebruik van een autolader in combinatie met het snoertje kun je zorgeloos je smartphone onderweg opladen. Met een Samsung oplader ben je dus altijd en overal voorzien van een volle batterij.

Hoe werkt een Samsung adapter

Vroeger waren de kabel en de Samsung adapter aan elkaar verbonden. Ze waren niet los te gebruiken en je stopte de stekker gewoon in het stopcontact en bevestigde jouw telefoon aan de kabel. Tegenwoordig vind je een losse Samsung kabel in het doosje van je nieuwe telefoon. Deze kun je gebruiken met een adapter, powerbank of een laptop/PC. De adapter voor het stopcontact wordt niet meer meegeleverd. Je kunt deze twee accessoires op twee manieren gebruiken. De eerste manier is gewoon met Samsung adapter en kabel. Je bevestigt de kabel en adapter aan elkaar en stopt de stekker in het stopcontact. Je telefoon bevestig je aan de kabel en klaar is kees! Met de tweede manier gebruik je alleen de Samsung kabel (tegenwoordig is dit altijd een USB C Kabel). Je kunt deze kabel bevestigen aan je laptop of pc en kunt zo jouw telefoon opladen en tegelijkertijd de computer gebruiken. Het nadeel hiervan is dat opladen via je laptop of pc vaak langer duurt dan via het stopcontact. Voor welke manier je kiest, is natuurlijk volledig aan jou!

Alle soorten Samsung opladers

Als je je smartphone koopt, zit er meestal een losse kabel bij. Deze kun je gebruiken in combinatie met een Samsung adapter middels een stopcontact, je laptop of in de auto. Heb je geen van deze middelen in de buurt en wil je wel uw smartphone opladen? Dan kun je ook gebruik maken van een powerbank. Dit praktische accessoire maakt het opladen van je smartphone makkelijker dan ooit tevoren. Onderweg in de bus of trein en zelfs op de fiets, kun je jouw smartphone met deze vorm van een Samsung oplader snel weer volladen. Bekijk het hele Smartphonehoesjes.nl assortiment en ontdek welke Samsung oplader het beste bij jouw gebruik past!

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit jouw telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw Samsung oplader wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung oplader ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor jouw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk de USB-C kabel
Bekijk de Samsung draadloze oplader