Samsung Galaxy S20 Screenprotectors

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S20 screenprotectors ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Veilig en snel afrekenen ✔ Webshop Keurmerk.

 

Een Samsung Galaxy S20 screen protector

De smartphone is een onmisbaar accessoire, waar we iedere dag veel gebruik van maken. Het is dan ook niet zo gek dat dit het favoriete staaltje techniek van menig mens is. Het toestel is in korte tijd uitgegroeid tot een apparaat waar je bijna alles mee kan. Telefoontjes plegen, navigeren, foto’s maken en zelfs je favoriete serie op Netflix kijken: dit en meer maakt het toestel mogelijk. Dat wil je dus niet missen! Omdat je je smartphone intensief gebruikt, is het belangrijk dat je deze van de nodige bescherming voorziet. Het display kan zomaar krassen oplopen en daarom is een Samsung Galaxy S20 screen protector een noodzakelijke toevoeging. Hierdoor kun je van een schadevrij toestel genieten!

 

Voordelen van een Samsung Galaxy S20 screenprotector

Dat een protector een praktisch accessoire is, dat hoeven we je vast niet meer te vertellen. Toch zijn er een aantal voordelen die boekdelen spreken en het daardoor onmogelijk maken om met tegenargumenten te komen. Een Samsung Galaxy S20 screen protector is een extra krachtig beschermlaagje, waar je het display van je smartphone mee veilig stelt. Ga kras- en stootschade tegen en houdt daarbij het scherm langer intact. Helaas komt het wel eens voor dat je jouw smartphone per ongeluk uit je handen laat vallen en dat deze op de harde grond valt. Op zo’n moment is een Samsung Galaxy S20 screenprotector een redder in nood. Naast valschade, kan een beeldscherm ook behoorlijk beschadigt raken van vocht. Zo kan het voorkomen dat je buiten in de regen rondloopt of dat er een glas water overheen valt. Op zo’n moment wil dat extra beschermlaagje in de vorm van een Samsung Galaxy S20 screen protector absoluut hebben. Vocht beschadigt namelijk niet alleen het beeldscherm maar kan ook tot diep in het scherm doortreden. In de ideale situatie kun je de protector dan ook het beste combineren met een Samsung Galaxy S20 hoesje. Voorkom torenhoge reparatiekosten en geniet langer van je toestel. Dat is waar een Samsung Galaxy S20 screen protector voor staat!

 

Voor welke screenprotector kies jij?

Ben je er inmiddels uit dat je graag een screenprotector aan je smartphone wilt toevoegen? Dan rest enkel de vraag voor welke variant je gaat kiezen. We zetten de populairste varianten voor je op een rijtje. Om te beginnen kun je kiezen voor een Samsung Galaxy S20 screenprotector van folie. Dit is de eerste en daardoor bekendste variant. De protector biedt minimale bescherming en is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Na de folie variant kwam ook de glazen variant. Een glazen Samsung Galaxy S20 screen protector is erg stevig en biedt daardoor maximale bescherming. Mocht er een kras in het scherm ontstaan, kun je er vanuit gaan dat dit enkel in de protector zit. Ideaal, want een screenprotector kun je eenvoudig vervangen voor een nieuwe. Het belangrijkste is dat het beeldscherm van je smartphone veilig van schade blijft.

Naast de standaard protectors, kun je ook voor een exemplaar met extra functies kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Samsung Galaxy S20 screen protector die vette vingerafdrukken op afstand houdt? Een anti-fingerprint screenprotector is speciaal ontworpen om het scherm schoon te houden van vingerafdrukken. Hierdoor blijft het scherm er netjes uitzien. Een andere populaire variant is de privacy screenprotector. Dankzij deze Samsung Galaxy S20 screenprotector kan er niemand meer meekijken op het beeldscherm van je telefoon. Deze speciale protector zorgt ervoor dat je het display alleen recht van de voorkant goed kan zien. Geen vervelende gluurders meer voor jou! Last but not least, kun je kiezen voor een protector waarmee je zonlicht weerkaatsing kunt voorkomen. Meer dan genoeg keuze, waardoor er vast een geschikte Samsung Galaxy S20 screen protector tussen zit!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit jouw telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw Samsung Galaxy S20 screen protector wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy S20 screenprotector ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor jouw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Samsung Galaxy S20
Bekijk de Samsung Galaxy S20 hardcase hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S20 booktypes & flipcases