Micro USB kabels

Bij Smartphonehoesjes.nl vind u het grootste aanbod micro-USB kabels ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 60 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.

 

Een Micro-USB kabel kopen

Tegenwoordig heb je voor veel apparaten een kabel nodig. Je laadt je telefoon er mee op en je verbindt je Playstation via een kabel met je televisie. Er zijn veel verschillende kabels met allemaal een andere ingang. Hierdoor kan het lastig zijn om tot de goede kabel te komen. Op Smartphonehoesjes.nl vind je een groot aanbod aan verschillende kabels. Op deze manier vind je gemakkelijk de juiste kabel om verder te gamen of een ander apparaat te verbinden. 

Het gemak van een Micro-USB kabel

De micro-USB kabel is een kabel dat op veel verschillende momenten van pas komt. De kabel wordt vaak gebruikt voor telefoons. Bij veel oude smartphones werd de micro-USB kabel als oplaadkabel geleverd. Maar naast het opladen, kan je nog veel meer met deze kabel. Zo is het door de kabel ontzettend makkelijk de telefoon met je laptop te verbinden en foto’s over te zetten. Ook verbindt je jouw Playstation gemakkelijk met je televisie. Daarnaast zijn er nog veel meer devices die gebruik maken van de micro-USB kabel als oplaadkabel of voor andere doeleinden.  Het smalle design zorgt ervoor dat de kabel goed in je device blijft zitten. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je apparaat niet goed wordt opgeladen of dat hij eruit schiet tijdens het overzetten van je foto’s.

Hoe herken je de Micro-USB kabel

Apparaten die gebruik maken van de Micro-USB kabel hebben een smalle poort. Je kan de kabel gemakkelijk herkennen aan het verschil tussen de boven- en onderkant. De onderkant van de kabel is plat en de bovenkant is hoekig. Het inpluggen van de kabel in je device is hierdoor maar op één manier mogelijk. Dit onderscheidt deze kabel van de andere kabels. Heb jij een van onderstaande apparaten? Dan is de kans groot dat je apparaat gebruik maakt van de Micro-USB kabel:

  • Oude en goedkopere smartphones van Android
  • Koptelefoons
  • E-readers

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat je het beste uit je telefoon moet kunnen halen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je micro-USB kabel wordt dezelfde dag nog verzonden indien je hebt besteld en betaald vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kan voor al je telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. Naast micro-USB bestel je ook Powerbanks en Draadloze opladers voor tal van telefoonmerken.

Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.