0

HTC One S

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC One S hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw HTC One S

Sinds april 2012 is de HTC One S verkrijgbaar in Nederland. Het is het tweede model in de One-serie van HTC en volgt de HTC One X op. Het Super AMOLED-scherm van de HTC One S is met 4,3 inch iets kleiner dan dat van de One X. Het toestel wordt aangedreven door een 1,5GHz dual-core processor en beschikt over de laatste versie van Android. De 8 megapixelcamera zorgt ervoor dat u met uw HTC One S scherpe foto’s en filmpjes kunt maken.

Met een HTC One S in het bezit wilt u uiteraard verzekerd zijn van goede bescherming van dit prachtige toestel. Ondanks de stevige keramische behuizing waar het toestel zelf al over beschikt, zult u krassen of andere mogelijke beschadigingen willen voorkomen. Dit doet u eenvoudig door één van onze HTC One S hoesjes te kiezen. Daarnaast beschermt u het heldere AMOLED-scherm van de HTC One S uitermate goed met een HTC One S screenprotector.

Bij Smartphonehoesjes.nl heeft u ruime keus uit diverse HTC One S hoesjes die uw toestel perfect zullen beschermen tegen alle vormen van mogelijke schade. Door het uitgebreide assortiment aan HTC One S hoesjes heeft u keus uit verschillend materiaal, design en kleur. Ook de wijze van bevestiging aan of om het toestel verschilt per hoesje. Wanneer u er voor kiest om de HTC One S geheel te beschermen, kiest u voor een lederen insteekhoes of een flipcase. Bij beide hoezen sluit het HTC One S hoesje met een handige magneet waardoor het toestel veilig beschermd in het hoesje zit en er niet uit kan vallen. Kiest u voor een insteekhoes dan wordt het toestel geheel in het HTC One S hoesje geschoven. Het toestel kan er eenvoudig ingeschoven en weer uitgehaald worden.

Wanneer u uw toestel wel volledig wilt beschermen, maar deze niet steeds in en uit het HTC One S hoesje wilt halen, kiest u voor een flipcase. Hierbij wordt het toestel aan de achterkant in het HTC One S hoesje vastgeklikt en wordt de voorkant beschermd door de flap die er omheen valt. Om de HTC One S te gebruiken, dient u alleen de flap open te klappen.

Wilt u uw toestel meteen kunnen gebruiken zonder een andere handeling te moeten verrichten, kiest u dan voor een HTC One S hoesje welke alleen de achterkant beschermt. Dergelijke HTC One S hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten, kleuren en hebben een uniek desing. Wij raden aan om uw HTC One S optimaal te beschermen door in combinatie met een backcover een screenprotector te gebruiken zodat ook het scherm van uw toestel beschermd is tegen krassen en vlekken.

Naast het bieden van optimale bescherming, kunt u door het brede assortiment een HTC One S hoesje uitkiezen dat past bij uw persoonlijke smaak. Door de variatie in materiaal, kleur en design vindt u altijd een HTC One S hoesje dat bij u past en uw toestel een unieke uitstraling geeft.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw product wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC One S hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC One S accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC 10 hoesjes
Bekijk de HTC One Mini hoesjes
Bekijk de HTC One A9s hoesjes