0

LG L65

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG L65 hoesjes ✓ Gratis verzending ✓ Zeer snelle levering ✓ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw LG L65

In april 2014 kondigde LG het nieuwe toestel, de LG L65 aan, waarop deze vervolgens in mei werd uitgebracht. De telefoon is uitgerust met een 1,2 GHz dual-core processor. Het kan twee verschillende simkaarten aan, wat ideaal is om de privè en zakelijke contacten gescheiden te houden. Bescherm uw nieuwe aanwinst goed met een passend LG L65 hoesje.


Verleng de levensduur

De levensduur van uw toestel verlengen? Dat kan heel eenvoudig door het gebruiken van de juiste bescherming. Schade is een van de meest voorkomende oorzaken van een telefooncrash en dat is precies wat zo’n hoes voor de LG L65 tegengaat. Vanaf nu is de kans op een fatale beschadiging tijdens een valpartij minimaal, zodat uw telefoon erg lang bruikbaar blijft.


Een nieuw design

Net als u van outfit wisselt, is het voor een telefoon ook leuk om af en toe eens van uiterlijk te veranderen. In de zomer een fleurige LG L65 hoes en in de winter een volledige bescherming om eventuele waterschade te voorkomen.

U hoeft uw telefoon uiteraard niet dagelijks van een nieuw jasje te voorzien, maar eens in de zoveel tijd een ander hoesje om uw toestel kan geen kwaad. De kleur, het model en het materiaal van de L65 hoes geven vaak een hele andere uitstraling mee aan het toestel. Zo heeft u voor een aantrekkelijke prijs al een totaal andere look gecreëerd.


Van veel gemakken voorzien

Vele booktype hoesjes voor de LG L65 op Smartphonehoesjes.nl zijn uitgerust met veel gemakken. Zo kunnen deze pasjes en briefgeld met zich meedragen in de speciaal daarvoor bestemde vakjes. Ook functioneert het LG L65 hoesje vaak als standaard, zodat u hem eenvoudig rechtop kunt zetten.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG L65 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG L65 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG L65 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG L70 hoesjes
Bekijk de LG L90 hoesjes
Bekijk de LG X Screen hoesjes