0

LG Nexus 4

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG Nexus 4 hoesjes ✓ Gratis verzending ✓ Snelle levering ✓ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw LG Nexus 4

De LG Nexus 4 is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen LG en Google. Met het haarscherpe 4.7 inch HD Super Amoled beeldscherm, de 8 megapixel camera en de razendsnelle 1.5 Ghz quadcore processor is dit een meer dan geslaagd toestel. Bescherm deze mooie telefoon tegen schade met een LG Nexus 4 hoesje.


Bescherm uw telefoon met een LG Nexus 4 hoesje

Met een introductie winkelwaarde van zo’n vierhonderd euro is het van het grootste belang om uw telefoon zo goed mogelijk te beschermen tegen schade. Kies daarom voor een LG Nexus 4 hoesje. Deze zit strak om het toestel waardoor de telefoon niet beschadigt als u hem per ongeluk ergens tegenaan stoot of in een onbewaakt ogenblik uit uw handen laat vallen. Met een LG Nexus 4 hoesje gaat uw telefoon dus veel langer mee.

Ook als u per abuis een glas drinken over de telefoon morst, hoeft u met een LG Nexus 4 hoesje niet te vrezen. Het hoesje beschermt uw toestel tegen schade door water en andere vloeistoffen. Zo kunt u gewoon blijven bellen, smsen, whatsappen en facebooken.


Bescherm het scherm

Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone. Kies daarom voor een LG Nexus 4 hoesje, zodat het scherm niet bij de minste of geringste val een barst oploopt, of dat er krasjes op het scherm komen. Als u kiest voor een LG Nexus 4 hoesje dat het scherm openlaat, is het verstandig om ook te kiezen voor een screenprotector. Deze dunne folie kunt u eenvoudig over uw scherm heen plakken en zorgt ervoor dat er geen krasjes, stof en vuil op het scherm komen.


Het grootste aanbod LG Nexus 4 hoesjes

Een hoesje dient natuurlijk niet alleen ter bescherming van uw telefoon, met een LG Nexus 4 hoesje zorgt u er namelijk ook voor dat uw telefoon het uiterlijk krijgt dat u wenst. Een smartphone zonder hoesje ziet er toch een beetje saai uit. Met een LG Nexus 4 hoesje kunt u uw toestel de verfraaiing geven die u wenst. Door het ruime aanbod vindt u altijd een hoesje dat precies bij uw wensen aansluit. Kijk dus snel naar het actuele aanbod en bestel nog vandaag een LG Nexus 4 hoesje waar u van houdt.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG Nexus 4 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG Nexus 4 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG Nexus 4 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG X Screen hoesjes
Bekijk de LG Optimus L9 hoesjes
Bekijk de LG Nexus 5 hoesjes