0

Nokia Lumia 820

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Nokia Lumia 820 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Nokia Lumia 820

Eind 2012 lanceerde Nokia de Lumia 820. De Lumia 820 is een geweldige smartphone die draait op het WindowsPhone 8 besturingssysteem en is uitgerust met een 1.5 Ghz dual-core processor. De fraaie 8.0 megapixel camera met Carl Zeiss-lens completeert de telefoon helemaal. Het mooiste van de Lumia 820 is dat het een kijkje in de toekomst lijkt te bieden. De mogelijkheid om de telefoon draadloos op te laden en het supermoderne design maken deze telefoon een echte must-have. Kies voor de beste bescherming voor deze telefoon met een Nokia Lumia 820 hoesje.


Voorkom schade

Het zou toch vreselijk zijn als uw telefoon al binnen de kortste keren vol krassen zit? Toch is het risico hierop zonder Nokia Lumia 820 hoesje levensgroot. Als u in een onbewaakt ogenblik uw telefoon onbeschermd in uw tas laat rondslingeren is de kans op schade levensgroot. Voorkom dit met een Nokia Lumia 820 hoesje. Deze beschermt het toestel tegen:

  • Krassen
  • Barsten
  • Afkalvende randjes

Kies dus vandaag nog voor een Nokia Lumia 820 hoesje.


De beste bescherming met een Nokia Lumia 820 hoesje

Het nadeel van alle moderne techniek in een smartphone is dat de toestellen hierdoor behoorlijk kwetsbaar worden. Het is leuk om op het superscherpe scherm in de best mogelijke kwaliteit filmpjes te bekijken, met een grote barst in het scherm of een heel stel ‘dode’ pixels hebt u hier helemaal niets aan. Kies daarom voor de bescherming van een Nokia Lumia 820 hoesje. Met een hoesje zal uw telefoon veel langer ongeschonden meegaan. Zowel het buitenkant van de telefoon als de binnenkant zijn optimaal beschermd met een Nokia Lumia 820 hoesje.


Customize uw telefoon

Een smartphone is niet alleen een buitengewoon handig apparaat, maar ook een persoonlijke accessoire. En het oog wil natuurlijk ook wat. Customize uw telefoon daarom met een Nokia Lumia 820 hoesje dat helemaal bij u past. Of u nu houdt van sober en zakelijk of juist liever een vrolijk hoesje wilt, door het ruime aanbod vindt iedereen het ideale Nokia Lumia 820 hoesje. Donker of juist fel gekleurd, leder, hardcase of siliconen; de keuze is aan u!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Nokia Lumia 820 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Nokia Lumia 820 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Nokia Lumia 820 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Nokia Lumia 920 hoesjes
Bekijk de Nokia Lumia 830 hoesjes
Bekijk de Nokia Lumia 925 hoesjes