0

Acer Liquid E3

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Acer Liquid E3 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.

Een hoesje voor uw Acer Liquid E3

De Acer Liquid E3 is een mooie smartphone die is voorzien van een 4.7 inch scherm en een 13 megapixel camera. De ledflits aan de voorzijde van het toestel stelt u in staat om ook in het donker een mooie ‘selfie’ te maken met de 2 megapixel frontcamera. Met een Acer Liquid E3 hoesje kunt u zorgeloos genieten van dit toestel.

Voorkom schade

Stelt u zich eens voor: u hebt net die mooie Liquid E3 aangeschaft en geniet met volle teugen van het toestel. Dan laat u hem per abuis hard op de grond vallen en weigert de telefoon iedere verdere dienst. Voorkom dit doemscenario met een Acer Liquid E3 hoesje. Deze zit stevig om uw smartphone en beschermt hem hierdoor tegen de harde klappen die de smartphone bij een val te verduren kan krijgen. Met een Acer Liquid E3 hoesje gaat uw telefoon veel langer mee.

Hoe vaak ziet u wel niet iemand met een grote barst in zijn scherm? Dit is niet alleen weinig fraai, maar het bemoeilijkt bovendien het aflezen van het scherm. Met een hoesje om uw Acer Liquid E3 verkleint u de kans op een verbrijzeld scherm aanzienlijk. Zo kunt u dus langer genieten van uw mooie toestel.

Langer als nieuw

U wilt natuurlijk dat uw telefoon er zo lang mogelijk als nieuw blijft uitzien. Omdat smartphones nu eenmaal intensief worden gebruikt en overal mee naartoe worden genomen, is de kans op slijtagesporen aanzienlijk. Gebruik daarom een hoesje om uw Acer Liquid E3 te beschermen. Hiermee blijft uw smartphone er veel langer mooi uitzien. De behuizing blijft gaaf en ook het scherm zal niet krassen. Indien u kiest voor een Acer Liquid E3 hoesje dat de voorzijde van de telefoon onbeschermd laat, is een screenprotector een handige accessoire om krassen op uw scherm te voorkomen. Deze dunne folie is gemakkelijk op het scherm aan te brengen en zorgt voor een onzichtbare beschermlaag op uw scherm.

Een geschikt hoesje voor iedereen

Met een Acer Liquid E3 hoesje kunt u de smartphone een geheel eigen uiterlijk geven. Of u nu houdt van chique lederen flipcases, of liever gaat voor een design cover of een hoesje in een vrolijke kleur, door het ruime aanbod bij Smartphonehoesjes.nl vindt iedereen een geschikt Acer Liquid E3 hoesje.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Liquid E3 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Liquid E3 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Liquid E3 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Liquid Zest (4G) hoesjes
Bekijk de Google Pixel hoesjes
Bekijk de Google Pixel XL hoesjes